Alege o lustra pentru dormitor astfel incat sa obtii o atmosfera intima si de relaxare

Alege o lustra pentru dormitor astfel incat sa obtii o atmosfera intima si de relaxare

Unul dintre cele mai populare corpuri de iluminat din ziua de azi este lustra. Lustra potrivita poate sa schimbe aspectul camerei, iar acest corp de iluminat este folosit cu succes si in living, fiind o piesa de rezistenta a camerei, care poate sa schimbe nu numai decorul, ci si starea de spirit. In dormitor, este nevoie de o lumina cat mai calda, in asa fel incat sa fie obtinut un ambient intim, iar membrii familiei sa se poata relaxa fara a fi deranjati de lumina puternica.

Gama variata de lustre dormitoare din mediul online asigura potentialilor cumparatori sansa de a gasi cel mai bun model care sa se incadreze in designul incaperii, dar si in preferintele si in exigentele clientilor.

Cum alegi lustra pentru dormitor?

Alegerea lustrei pentru dormitor nu ar trebui sa fie dificila si nici nu ar trebui sa-i puna in incurcatura pe clienti. Pentru multe persoane, lustra este un element magic de amenajare a camerei, in timp ce alte persoane o vad ca pe un simplu obiect de iluminat. Pe langa functia principala de iluminare, lustra are si functia de element decorativ, care infrumuseteaza si scoate in evidenta anumite zone din camera. Consumul nu este un aspect de neglijat, indeosebi intr-o societate in care cheltuielile sunt tot mai mari.

Cele mai citite articole

Lustra pentru dormitor trebuie sa fie discreta, de dimensiuni reduse, mult mai simpla fata de lustra pentru living si, bineinteles, mai putin incarcata. Calitatea materialelor din care este realizata lustra conteaza foarte mult, pentru ca ii ofera acesteia eficienta si rezistenta in timp.

Pe piata exista diverse modele de lustre foarte frumoase si elegante, insa sunt si situatii in care materialele folosite nu sunt de cea mai buna calitate, astfel incat durabilitatea acesteia scade. Numarul de becuri al lustrei din dormitor nu trebuie sa fie foarte mare.

Pentru cei care obisnuiesc sa citeasca in dormitor, exista varianta instalarii unei veioze sau a unui lampadar, astfel incat lumina puternica sa nu deranjeze partenerul de cuplu. De asemenea, sistemul de iluminare al dormitorului poate include si o lampa cu abajur, un lampadar sau o lampa de masa, ideale pentru citit, la care sa poata fi reglata intensitatea luminii.

Dimensiunile lustrei trebuie sa fie in acord cu dimensiunile camerei unde este aceasta amplasata. O lustra foarte mare nu se va potrivi intr-un dormitor mic, iar o lustra prea mica nu va face fata intr-un dormitor mai mare. In plus, lustra pentru dormitor se alege si in functie de stilul in care este decorata camera, astfel incat un contrast prea mare intre stilul lustrei si cel al camerei nu este foarte bine gandit.

Majoritatea clientilor cumpara lustre foarte moderne si elegante pentru dormitor, fara a tine cont de stilul de amenajare a incaperii. Cei care doresc sa faca o investitie buna in acest sens pot lua legatura cu un specialist in design interior, astfel incat sa fie siguri ca nu vor da gres cu ceea ce au ales.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Top 5 motive pentru ca cei mici sa urmeze scoala finlandeza

Articolul Urmator

Cum poti sa te imbraci iarna la birou ca sa arati cat mai bine?