Brandurile Carmistin si importanta lor pe piata agroalimentara romaneasca

Brandurile Carmistin si importanta lor pe piata agroalimentara romaneasca

A avea o piata agroalimentara bine pusa la punct este important pentru Romania. Productia de carne si de restul aspectelor ce tin de intretinerea si hrana animalelor, sunt elemente importante financiar si din punct de vedere al sanatatii populatiei. Grupul Carmistin este infintat in anul 2000 de catre familia Paraschiv. Investitiile sunt mari pentru a creste businessul. Acest grup vrea sa investeasca astfel 120 milioane euro intr-o perioada scurta, de 5 ani de zile. Brandurile Carmistin sunt prezente pe piata actuala si au o vizibilitate si o crestere importanta.

  1. La Provincia

La provincia se ocupa de carnea de pui. Aici s-au pus bazele in anul 1978, fiind vorba despre o productie complet de origine romaneasca. Este unul dintre exemplele de succes, care este in prezent intre primele 3 din zona aceasta de business din intreaga tara. Investitiile au fost considerabile, iar rezultatele pe masura. 

  1. La provincia Furaje Premium

Aceasta linie este speciala pentru furajele pentru animalele crescute de catre firma in sine. Insa furajele sunt dostribuite si altor firme care cresc animale. Acestea sunt mereu controlate si imbunatatite, astfel incat sa contina nutrientii necesari animalelor pentru care sunt vandute. 

  1. Porcellino Grasso

Aceasta afacere a inceput in anul 2010. Ea este una care are ca obiect de activitate cresterea porcilor. Conditiile in care sunt intretinuti sunt de calitate si se modernizeaza mereu pentru a oferi o viata buna si conditii de igiena perfecta pentru aceste animale. 

  1. Pajo Agriculture

Cele mai citite articole

Pentru ca este necesara hrana in aceasta zona a industiei agroalimentare, este bine de stiut ca pamantul roditor este o garantie a faptului ca se investesc resurse diverse pentru a obtine rezultate pe masura. Asadar, agricultura ofera posibilitati de hrana corecta si Romania are nevoie de aceasta forma de sustinere si de pastrarea traditiilor sale. 

  1. Agrikilti

Agrikilti se ocupa de cresterea si de ingrasarea porcilor. Acestia sunt mentinuti in cele mai bune standarde de trai si au tot ceea ce este mai bun pe piata din punct de vedere tehnologic. Sunt mereu controlati de catre medici si au parte de conditii mereu imbunatatite. Ferma se afla in judetul Olt.

  1. Tracian Beef

Cresterea bovinelor in aer liber, intr-un mediu propice, care sa le permita sa fie sanatoase si sa se simta bine, este binevenita pentru acestea. Ele cresc la aceasta firma in ferme mari. 

Grupul Carmistin este un exemplu de afacere integrata, care are ca scop in sine permanenta evolutie pe piata de business. Asadar, in urmatorii 5 ani de zile cresterile grupului se doresc a fi masive. Alaturarea acestui grup poate sa fie o varianta de succes si crestere permanenta. 

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Tu stii de ce ai nevoie de izolare termica pentru locuinta ta?

Articolul Urmator

FunerareGhica.ro: de ce sa alegi o firma de pompe funebre?