Ce modele de pantaloni sunt recomandate pentru birou?

Când majoritatea femeilor se gândesc la pantaloni de lucru, își imaginează de obicei pantaloni negri simpli. Și pe bună dreptate – diminețile femeilor sunt adesea agitate, pline de decizii legate de plecarea copiilor la școală sau de parcurgerea unui drum obositor către birou. Uneori, cel mai simplu este să alegi modelul clasic negru în partea de jos, combinat cu diferite blazere, bluze și cămăși.

Este adevărat, pantalonii office negri sunt extrem de necesari în garderoba de birou a oricărei femei, însă purtarea aceluiași tip de pantaloni în fiecare zi poate deveni, ei bine, plictisitoare. Femeia nu poate (sau nu ar trebui) să se bazeze doar pe pantalonii negri! Din fericire, există multe alte tipuri de pantaloni pentru femei pe care le poți adăuga la garderoba de birou pentru diversitate și fler. Îți prezentăm mai jos câteva exemple.

Modelele clasice

Pentru momentele în care dorești să arăți elegant și profesionist, pantalonii tradiționali ar putea fi cea mai bună soluție. Acești pantaloni clasici pot urma linia picioarelor și pot fi ușor mulați, și sunt o necesitate pentru femeile care lucrează în companii sau instituții unde ținutele formale sunt obligatorii. Când vine momentul să stilizezi pantalonii tradiționali, nu poți da greș cu o bluză și un sacou deasupra. În ceea ce privește încălțămintea, alege pantofi cu toc sau balerini în culori neutre pentru a crea un ansamblu pregătit pentru sala de ședințe.

Pantaloni largi

Cele mai citite articole

Pentru o ținută mai modernă, vei dori să investești într-o pereche de pantaloni largi. Acest stil de pantaloni este în continuare profesional, mai ales atunci când sunt într-o culoare neutră sau în dungi, dar sunt puțin mai eleganți decât pantalonii tradiționali. Ai putea opta chiar pentru un model ce are cordon în talie. Acest model face o declarație și este exact ceea ce îți dorești să porți atunci când vrei să fii îndrăzneață la locul de muncă. Deoarece pantalonii cu picior larg sunt largi și vaporoși, de multe ori este cel mai bine să îi echilibrezi cu un top simplu, mulat. 

Pantaloni conici cu cordon în talie

Aceste modele măgulitoare au o talie înaltă ușor încrețită, care este de obicei strânsă cu o curea. Nu numai că acești pantaloni sunt la modă, dar sunt și extrem de confortabili. Este un câștig pentru ambele părți. Iar dacă ai o talie îngustă pe care ai vrea să o scoți în evidență, aceasta este varianta potrivită pentru tine! Cheia pentru a stiliza un astfel de model este să îl asortezi cu o bluză pe care să o poți băga înăuntru. Acest lucru îți permite să scoți în evidență detaliul interesant din zona taliei, păstrând în același timp un aspect profesional.

Pantaloni colorați

Cine a spus că pantalonii pentru birou trebuie să fie negri, gri sau albastru? Un strop de culoare este o modalitate excelentă de a te bucura de o zi frumoasă. Înviorează-ți stilul cu o pereche (sau două) de pantaloni colorați – de obicei, poți găsi toate tipurile de pantaloni de birou în opțiuni colorate. Nuanțe precum mov, roșu sau chiar galben pot face ca ținuta ta să fie vibrantă și veselă, mai ales în timpul primăverii și verii.

Ei bine, acum că ai descoperit ce modele de pantaloni poți purta la birou, nu mai rămâne decât să alegi modelul care te reprezintă cel mai bine!

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Mituri despre poker de care poate nu știai

Articolul Urmator

Implantul dentar și riscurile asociate acestuia