Cum alegi masina de spalat vase profesionala pentru afacerea pe care o reprezinti?

Cum alegi masina de spalat vase profesionala pentru afacerea pe care o reprezinti?

Din ce in ce mai multe restaurante renunta la ideea angajarii de personal suplimentar pentru a spala vasele. In prezent, tehnologia este destul de avansata, suficient incat sa ofere clientilor care activeaza in domeniul HoReCa posibilitatea de a investi o singura data intr-un echipament specializat pentru spalarea vaselor, evitand astfel cheltuielile suplimentare pe salariile angajatilor care ar face aceasta munca.

Reprezentantii restaurantelor, fast-food-urilor, pensiunilor si hotelurilor pot cumpara o masina de spalat vase, o masina de spalat oale si chiar o masina de spalat pahare profesionala de la Contigrup.

Criterii pe baza carora clientii aleg masinile de spalat vase profesionale

Masina de spalat vase profesionala, de calitate, ii poate ajuta pe cei care au in administrare o afacere care presupune murdarirea constanta a multor vase si tacamuri de catre clienti si angajati. Pentru a evita spalarea de mana a vaselor de catre personalul necalificat, pentru a face o economie lunara semnificativa la plata salariului acelor persoane, ramanand doar cheltuielile pe apa, detergent si electricitate, este necesara achizitionarea unui model profesional de masina de spalat vase, care poate oferi performanta de care reprezentantii companiei au nevoie.

Cele mai citite articole

Este necesar ca masina de spalat vase sa se dovedeasca suficient de incapatoare pentru numarul de vase care trebuie spalate, principala diferente intre o masina de spalat vase simpla si una profesionala fiind tocmai cea a capacitatii de incarcare.

Pretul unei masini de spalat vase profesionala este mult mai ridicat decat cel al unei masini de spalat simple, ca urmare atat a performantelor, cat si a capacitatii sale mari. O masina de spalat vase profesionala trebuie sa aiba o capacitate intre 6 si 15 seturi, in functie de numarul de clienti al restaurantului, de vasele care trebuie spalate la fiecare final de program si nu numai.

Programele de spalare ale aparatului sunt si ele foarte importante si nu ar trebui trecute cu vederea. Cu cat modelul are mai multe programe de spalare, cu atat este mai eficient. Un aparat cu minim 6 programe este foarte eficient pentru fast-food-uri si restaurante mici.

Indiferent de modelul de masina de spalat vase dorit, este foarte important ca acest dispozitiv sa aiba un consum cat mai mic, atat in ceea ce priveste energia utilizata, cat si apa de care este nevoie. Tehnologiile suplimentare si accesoriile de care pot beneficia masinile de spalat vase profesionale sunt foarte importante, iar cele mai apreciate includ cosul pentru tacamuri si optiunea de incarcare la jumatate. Masinile de spalat vase profesionale sunt prevazute cu o serie impresionanta de functii si de accesorii, ideale pentru utilizatori.

Asadar, inainte de a achizitiona o masina de spalat vase, este recomandat ca potentialii cumparatori sa se asigure ca exista suficient spatiu in bucatarie pentru acest tip de model, iar acel spatiu sa nu incurce libertatea de miscare a angajatilor. In concluzie, masina profesionala de spalat vase, pahare sau oale poate fi achizitionata direct de pe internet, de la Contigrup, iar aceasta va fi livrata la sediul afacerii in cel mai scurt timp posibil si se va dovedi o investitie foarte inteleapta.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Avantajele si dezavantajele unei pompe submersibile

Articolul Urmator

Afla detaliile la care trebuie sa fii atent cand studiezi variantele de spatii industriale Bucuresti