Cum influențează culoarea mobilei aspectul întregii locuințe

Cum influențează culoarea mobilei aspectul întregii locuințe

Când vine vorba de amenajarea casei, culoarea mobilei poate avea un impact major asupra aspectului întregii locuințe. Pentru că acesta este un factor atât de important, iar stilul interior al casei poate varia în funcție de culori și nuanțe, trebuie să te gândești bine cum alegi mobilierul. Îți prezentăm în continuare detaliile necesare ca să iei cele mai bune decizii de amenajări interioare și care sunt magazine ce oferă mobilă în rate fără dobândă*, prin cardul de cumpărături CardAvantaj.

Ce tipuri de culori sunt recomandate pentru locuințe și de ce

Culoarea este unul dintre elementele cheie care influențează aspectul întregii locuințe, iar selectarea culorii potrivite joacă un rol important în crearea unei atmosfere plăcute și relaxante. Alegerea unor culori neutre și calde, precum bej sau alb aduce o atmosferă liniștită în locuința ta. Aceste culori se potrivesc de asemenea cu orice fel de mobilier, astfel încât să nu fie nevoie să modifici integral decorul dacă te decizi să schimbi mobilierul. 

Culorile pot fi folosite pentru a scoate în evidență anumite piese de mobilier sau zone dintr-o încăpere. Culorile în nuanțe intense și pasteluri lejere pot crea accente interesante și aduc un plus de personalitate casei tale. De exemplu, poți opta pentru o culoare mai intensă în sufragerie și o nuanță neutră la bucătărie. Culoarea verde oferă senzația de prospeţime şi contribuie la crearea unei atmosfere relaxante. Se potrivește cu piesele de mobilier din lemn masiv sau materialele textile cu finisaj mat și texturi fine.

Cum influențează stilul interior al casei fiecare culoare în parte

Cele mai citite articole

Fiecare stil de amenajare a camerei este caracterizat de anumite culori. Tonurile de gri sunt asociate cu designul minimalist din locuințele moderne. De obicei sunt combinate cu accente albastre și metalizate, pentru un look fresh și interesant. Culoarea galbenă este una dintre cele mai populare opțiuni cromatice pentru amenajări interioare. Ea aduce energie și optimism într-o casă, oferindu-i o notă veselă și luminoasă. Este utilizată în asociere cu accente de orange, albastru imperial, mahon și bordo. Viva Magenta este o altă nuanță în trend, fiind considerată culoarea anului 2023.

În concluzie, există numeroase modalități în care culorile pot influența stilul interior al casei tale. Fiecare dintre aceste culori are o semnificație aparte, iar împreună definesc locuința ta. Ca să te asiguri că alegi cele mai bune combinații cromatice, achiziționează mobilă în rate fără dobândă*, cu ajutorul cardului tău de cumpărături CardAvantaj.

Activează-ți cardul de cumpărături și vezi aici lista de magazine de unde poți cumpăra mobilă în rate, atât online, cât și din locații fizice. Vei beneficia de prețuri atractive și de un număr convenabil de rate, astfel că vei gestiona mai eficient bugetul familiei. Nu mai trebuie să faci compromisuri în alegerea mobilierului, poți avea culorile dorite și calitatea optimă, la costuri minime și satisfacție maximă!

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Ce avantaje au pompele submersibile

Articolul Urmator

Soluția rapidă pentru dantura perfectă – Fast & Fixed, implanturi dentare în 24 de ore