Cum să alegi cele mai bune căști de iPhone?

Cum să alegi cele mai bune căști de iPhone?

Cele mai noi generații de iPhone vin acum fără încărcător și căști la achiziționarea telefonului. Acest lucru implică un cost în plus pentru deținător, dar și un efort în plus de a căuta un model care să se potrivească și care să se ridice la nivelul așteptărilor.

Dacă ești în căutarea unor căști iPhone din motive diverse: fie acum ai cumpărăt un telefon nou și îl dotezi cu ce este necesar, fie cele vechi s-au stricat, atunci acest articol te va ajuta. Știm cât de important este pentru cumpărător să aleagă un produs de calitate, dar care să se regăsească și la un preț accesibil. Tocmai de aceea, am pus cap la cap o listă cu cele mai importante criterii de care trebuie să ții cont atunci când urmează să cumperi o pereche de căști iPhone și nu numai.

Cele mai citite articole

Care sunt cele mai importante caracteristici ale unor căști?

  1. Calitatea sunetului – Este evident că cel mai mult te interesează cum se va auzi muzica sau apelul în noile căști. Optează pentru variante mai profi care nu distorsionează sunetul și care au chiar și protecție pentru izolarea zgomotului extern. Pentru a alege o pereche de căști calitativă din punct de vedere al sunetului, caută specificațiile legate de difuzor, canalele de sunet și izolarea zgomotului.
  2. Confortul – Probabil al doilea criteriu important este cum te simți cu aceste căști. Cu siguranță ai întâlnit modele care te incomodează la ureche, care nu încap așa cum trebuie și îți cad. Asigură-te că optezi pentru un model care se potrivește cu urechea ta și care nu îți va da dureri de cap dacă îl porți pentru un timp îndelungat.
  3. Microfonul – Dacă meseria îți impune să vorbești mult la telefon sau să conduci frecvent, atunci căștile de iPhone pe care le achiziționezi trebuie să aibă un microfon de calitate.
  4. Durabilitate – Dacă îți dorești să cumperi căști de calitate, atunci cu siguranță vrei să te bucuri de ele pentru cât mai mult timp. Citește review-uri ale altor clienți înainte de a cumpăra pentru a vedea dacă sunt rezistente în timp.
  5. Autonomia bateriei – În cazul căștilor wireless, trebuie să iei în considera durata de redare pe care o au căștile alese, astfel încât să nu fie nevoie să le încarci foarte des sau să se stingă în timp ce le folosești. O autonomie recomandată este cea de peste 8 sau 10 ore de redare.

Ce tipuri de căști există pe piață?

Căștile de iPhone nu se rezumă doar la cele clasice pe care le știm cu toții. Iată ce tipuri de căști poți găsi în magazinele de specialitate online sau fizice:

  • Căști in-ear – sunt modele standard care se folosesc pentru telefoane și disponibile în trei variante, și anume: earbuds, earpods și inner cannal in-ear.
  • Căști on-ear – sunt acele căști denumite și galene, care se fixează pe urechi și acoperă o parte din pavilionul acesteia.
  • Căști wireless – sunt acele modele care nu se conectează la telefon printr-un cablu.
  • Căști clip-on – vin la pachet cu niște bretele de susținere care se prind în spatele pavilionului urechii.
  • Căști neckband – sunt acele modele care se fixează peste ceafă.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Nevoia stringentă de bani te neliniștește? Optează acum pentru un credit rapid!

Articolul Urmator

De ce sa inchiriezi un birou profesional?