Cum se poarta sandalele în outfituri masculine

Sandalele sunt încălțămintea perfectă pentru sezonul cald, pentru că sunt confortabile, practice și versatile. Însă, pentru a le asorta corect, trebuie să ții cont de câteva aspecte, astfel încât, ținutele pe care le alegi să fie potrivite pentru un astfel de model de încălțăminte. Pe lângă hainele lejere de plajă, poți lua în calcul și alte ținute, care s-ar potrivi perfect cu o pereche de sandale bărbătești, așa că iată câteva sugestii! 

Sandale cu costum

Dacă ai în garderoba ta un costum de vară, dintr-un material lejer, îi poți purta, fără probleme, cu o pereche de sandale. În cazul în care optezi pentru un costum de culoare neutră, poți alege să îl asortezi cu o pereche de sandale într-o culoare mai intensă, astfel încât să creezi un contrast interesant și să scoți întreaga ținută din anonimat.

Sandalele cu ținuta de plajă

Sandalele pentru bărbați sunt ideale pentru o zi la mare și pot înlocui cu brio șlapii. Acestea pot fi purtate în vacanță, atât cu jeanși și cu cămașă, cât și cu bermude și cu un tricou, fiind confortabile și practice. Însă, ar fi ideal să alegi un model cu talpa mai groasă, astfel încât să te bucuri de mai mult confort, mai ales atunci când mergi pe nisip. De asemenea, poți opta pentru o pereche de sandale de culoare deschisă, care să nu se murdărească rapid din cauza urmelor de nisip.

Sandalele cu un outfit sport

O pereche de sandale sport poate fi o alegere perfectă pentru vară, mai ales dacă ești o persoană căreia îi place să meargă mult pe jos și să facă mișcare. Iar un astfel de model de sandale poate fi asortat foarte ușor cu o pereche de pantaloni sport, dintr-un material subțire, și cu un tricou polo. Poți încerca să porți o pereche de sandale, cu o pereche de pantaloni scurți și cu un tricou simplu de bumbac,  iar astfel vei obține un look sport confortabil și modern. 

Sandalele bărbătești cu o ținută smart casual

Cele mai citite articole

Dacă ai în garderoba ta o pereche de sandale bărbătești cu un design minimalist, poți să le asortezi, fără probleme, cu o ținută smart casual de vară. Alege o pereche de pantaloni simpli, rulați la glezne, o cămașă din poplin, și o pereche de sandale de bărbați, și gata – ai obținut instant un outfit chic pentru o ieșire în oraș. De asemenea, poți înlocui pantalonii cu o pereche de jeanși din denim, iar cămașa cu un tricou din bumbac.

Sandalele bărbătești cu o ținută all white

Cu siguranță ai văzut o mulțime de actori de la Hollywood care poartă vara ținute all white, în special la petrecerile de pe plajă. Dacă plănuiești să pleci într-o vacanță în Mikonos, atunci un astfel de outfit ar fi perfect pentru cluburile de acolo. Și în plus, îl poți completa cu o pereche de sandale crem sau maro.

Atunci când alegi să porți sandale, este important să iei în calcul mai multe aspecte. Încearcă să eviți modelele din plastic sau din materiale sintetice, poartă-le doar în locurile potrivite și asortează-le întotdeauna la ținută. De asemenea, ar fi ideal să optezi doar pentru mărimea potrivită, astfel încât sandalele să nu fie nici prea mari, nici prea mici. Și evită întotdeauna să le porți cu șosete.

Un alt lucru important pe care ar trebui să îl iei în calcul atunci când porți sandale, ar fi legat de igiena picioarelor. Asigură-te că picioarele tale arată impecabil și că ai o pedichiură îngrijită. Dacă vei ține cont de sfaturile pe care ți le-am oferit, și te vei inspira din ideile de mai sus, vei reuși, cu siguranță, să integrezi sandalele bărbătești, în cele mai moderne ținute de vară.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Avantajele de a apela la serviciile funerare

Articolul Urmator

Cursuri autorizate de masaj: intre necesitate si utilitate