De ce sa faci cadouri de Craciun si de ce sa le amplasezi direct sub brad de Craciun?

brad de craciun artificial

De ce sa faci cadouri de Craciun si de ce sa le amplasezi direct sub brad de Craciun?

Unul dintre principalele motive pentru care avem obiceiul de a oferi si de a primi cadouri de Craciun, este sa ne aminteasca de darurile date lui Isus de magi: tamaie, aur si smirna. Acum, cele mai multe cadouri de Craciun stau langa un brad artficial sau sub un brad de Craciun natural, insa poti sa le pui si pe ramuri. Poti gasi un brad artificial de Craciun cu ramuri puternice in acest sens.

Tamaia a fost un parfum folosit in inchinarea evreiasca si, ca un dar, a aratat oamenilor ca trebuie sa se inchine lui Isus.

Aurul a fost asociat cu regii si crestinii cred ca Isus este Regele Regilor.

Smirna a fost un parfum care a fost pus pe cadavre pentru a le face sa miroasa placut si, ca un cadou, i-a aratat lui Isus ca va suferi si va muri.

Cadouri de Craciun

Craciunul in sine este cu adevarat un mare dar pe care Dumnezeu l-a dat lumii acum 2000 de ani – Isus! Unul dintre cele mai faimoase versete din Biblie, Ioan 3:16, spune: „Dumnezeu a iubit lumea atat de mult incat a dat pe singurul Sau Fiu, pentru ca toti cei care cred in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica.”

Peste tot in lume, familiile si prietenii isi ofera unul altuia cadouri sau le pun sub un brad artificial impodobit. Pentru care care doresc sa-si cumpere anul acesta unul nou, gasesc livrare gratuita la produse de tip brad de craciun artificial pe BraziCraciun.net

Majoritatea copiilor din intreaga lume cred in Magi ca un purtator de cadouri de Craciun. In Spania de exemplu, unt cunoscuti si arbatoriti ca regi: Regii provin din Est si se numesc Melchior, Gaspar si Balthasar, primul este din ten alb si blond, al doilea este din ten maro si maro, iar al treilea este din piele neagra si par negru.

Cele mai citite articole

Aceste cadouri sunt, de asemenea, lasate in locuri diferite! In cea mai mare parte a Europei, cadourile sunt lasate in pantofii sau cizmele purtate de copii. In Italia, Marea Britanie si cadourile din SUA stau in sosete, adesea lasate atarnate de un semineu, sau langa un brad de Craciun artificial, mai ales daca acesta este un brad de Craciun artificial care rezista foarte bine.

In multe tari, cadourile pentru prieteni si familie sunt prezentate sub pomul de Craciun. In Marea Britanie, acestea sunt adesea livrate in ziua de Craciun dimineata, impreuna cu intreaga familie.

O soseta de Craciun

Acesta este un necrestin, care se refera la faimosul Papa Noël sau Mos Craciun. Este o traditie nordica care afirma ca Sant Nicolaus traieste la Polul Nord si pe tot parcursul anului face cadouri pentru a le oferi in ziua de Craciun.

Pentru a primi cadourile, obiceiul de a agata sosete vine din aceasta poveste a Sfantului Nicolae.

Cadourile sunt deschise in zile diferite, in functie de diferite parti ale lumii. Primele cadouri sunt deschise in ajunul Sfantului Nicolae, pe 5 decembrie, cand copiii din Olanda isi primesc darurile. De Sfantul Nicolae (6 decembrie), copiii primesc cadouri in Belgia, Germania, Republica Ceha si alte tari europene.

Copiii din Marea Britanie, SUA si multe alte tari, cum ar fi Japonia, isi deschid cadourile in ziua de Craciun, 25 decembrie. Ultimele cadouri se deschid pe 6 ianuarie (la o luna dupa primul). Acest lucru este cunoscut sub numele de Boboteaza si este sarbatorit in principal in tari catolice, cum ar fi Spania si Mexic.

O modalitate populara de a face cadouri de grup, cum ar fi cluburi, clase scolare si locuri de munca este de a avea un Secret Santa sau Secret Friend.

Acesta este locul unde numele unei alte persoane din grup este scos printr-o remiza. Apoi, trebuie sa cumperi un cadou pentru acea persoana cu o suma maxima. Atunci cand cadourile sunt date (de multe ori la datele inainte de Craciun) fiecare persoana este dat darul lor in secret, si astfel oricine primeste darul nu are nici o idee cine ia facut cadou frumos de Craciun! Daruieste si tu un cadou de Craciun!

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Avantajele neurochirurgiei minim invazive

Articolul Urmator

De ce trebuie să țină cont bărbații supraponderali pentru a fi corect îmbrăcați?