Descoperă avantajele aparatului dentar Spark, pentru un tratament ortodontic modern și eficient

Close-up of woman wearing orthodontic silicone trainer. Invisible braces aligner.

Un aparat dentar Spark oferă numeroase avantaje pentru pacienții care îl aleg pentru tratamentul ortodontic. Iată câteva dintre cele mai importante avantaje pe care le are:

Confort maxim în timpul purtării

Dispozitivul a fost proiectat pentru a oferi confort maxim în timpul purtării. Sistemul de prindere a bracket-urilor este inovativ, utilizând o tehnologie de fixare a acestora pe dinte, prin intermediul unor cleme mici și discrete, în loc de a folosi ligaturi elastice inestetice. De asemenea, arcurile metalice au proprietăți de memorie, ceea ce face ca dispozitivul să se îndoaie mai ușor și să ofere o senzație mai plăcută pacienților.

Design estetic

Aparatul dentar Spark este disponibil într-o varietate de culori și modele, astfel încât pacienții să poată alege un model care se potrivește cu personalitatea și preferințele lor. Bracket-urile sunt mai mici și mai subțiri decât cele utilizate în alte tipuri de aparate dentare, ceea ce face ca aparatulsă fie mai puțin vizibil și să ofere un aspect estetic mai plăcut.

Tratament mai rapid și eficient

Acest tip de aparat dentar utilizează tehnologia inovatoare „Damon System”, care reduce timpul de tratament cu până la 6 luni, comparativ cu alte aparate dentare tradiționale. Bracket-urile utilizate sunt capabile să exercite presiune mai ușor asupra dinților, ceea ce accelerează procesul de îndreptare.

Totodată aparatul este proiectat pentru a oferi o mai mare precizie în procesul de îndreptare a dinților. Sistemul de prindere a bracket-urilor și arcusurile metalice sunt realizate cu o precizie deosebită, astfel încât pacienții să poată beneficia de un tratament mai precis și mai eficient.

Cele mai citite articole

Aparatul dentar Spark poate fi utilizat pentru a îndrepta dinții supraaglomerați, dinții care nu sunt aliniați corect sau dinții care sunt poziționați în mod incorect. De asemenea, acest aparat poate fi utilizat și pentru tratamentul problemelor de ocluzie, precum ocluzia inversă sau ocluzia deschisă.

Curățare ușoară

Dispozitivul acesta este proiectat pentru a fi ușor de curățat și de întreținut. Datorită designului său inovativ, pacienții pot curăța dintele cu mai multă ușurință și eficiență, prevenind astfel formarea cariilor și a altor probleme dentare.

Toleranță crescută

Aparatul dentar Spark este realizat din materiale de înaltă calitate, care sunt tolerante și durabile. Aceste materiale sunt capabile să reziste la uzura zilnică, la forțele aplicate asupra lor și la presiunile din procesul de îndreptare a dinților.

Contribuie la menținerea sănătății orale

În timpul purtării unui aparat dentar, este important să se mențină o igienă orală corespunzătoare, pentru a preveni formarea cariilor și a altor probleme dentare. Aparatul dentar Spark este proiectat pentru a permite pacienților să se spele pe dinți și să utilizeze ața dentară în mod corespunzător, astfel încât să poată menține sănătatea orale pe durata tratamentului ortodontic.

Concluzie

Aparatul dentar Spark oferă numeroase avantaje pentru pacienții care doresc să își îmbunătățească zâmbetul și să aibă un tratament ortodontic mai confortabil și mai eficient. Confortul în timpul purtării, designul estetic, timpul de tratament mai scurt, utilizarea pentru o gamă largă de probleme ortodontice, rezultate mai bune și mai stabile, curățare ușoară, toleranță crescută, tratament mai precis și menținerea sănătății orale sunt doar câteva dintre avantajele aparatului dentar Spark. Pentru a afla mai multe despre acest aparat dentar inovativ și dacă este potrivit pentru nevoile dumneavoastră, luați legătura cu cei de la Dental Elite, pe care îi găsiți în București și Brașov.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Echipa care poate face surpriza în acest sezon de UEFA Champions League – La cine ar trebui să fii atent?

Articolul Urmator

Cum să negociezi prețul și contractul cu formația de nuntă