iPhone 12 Pro: Cât de performantă este camera foto-video?

iPhone 12 Pro: Cât de performantă este camera foto-video?

Camera este una dintre cele mai importante caracteristici ale unui telefon inteligent și iPhone 12 Pro nu dezamăgește în acest aspect. Telefonul este echipat cu un sistem de camere triplu, care include o cameră principală de 12 megapixeli, o cameră ultra-wide de 12 megapixeli și o cameră teleobiectivă de 12 megapixeli.

Cameră principală este dotată cu stabilizare optică a imaginii, care ajută la obținerea unor imagini clare și netede chiar și în condiții de iluminare slabă. Aceasta este îmbunătățită cu un senzor mai mare și cu o deschidere mai mare a diafragmei, care permite o mai mare cantitate de lumină să intre în cameră. Această caracteristică este utilă în special pentru fotografierea pe timp de noapte.

Cameră ultra-wide are un unghi de vedere mai larg, ceea ce permite utilizatorilor să captureze mai mult din peisajul lor. Această cameră este utilă în special pentru fotografierea peisajelor și a obiectelor mari.

Cameră teleobiectivă este utilă pentru fotografierea portretelor și a obiectelor îndepărtate. Aceasta oferă un zoom optic de 2x, care permite utilizatorilor să captureze imagini clare și detaliate chiar și de la distanță.

Pe lângă aceste caracteristici, iPhone 12 Pro vine cu tehnologia Apple ProRAW, care permite utilizatorilor să captureze imagini RAW cu toate detaliile și informațiile de culoare, oferindu-le mai multă libertate în editarea fotografiilor lor. Telefonul poate filma și în format Dolby Vision HDR, oferind o calitate superioară a videoclipurilor.

Funcții foto-video

iPhone 12 Pro este echipat cu un sistem de camere triplu care oferă o gamă largă de caracteristici pentru a ajuta utilizatorii să obțină cele mai bune fotografii și videoclipuri.

mana unui barbat care tine un iphone 12 pr negru

Vezi aici

Funcții ale camerei foto:

  • Night mode:

Cele mai citite articole

Această funcție este utilă pentru fotografierea în condiții de iluminare slabă. Night mode activează automat atunci când telefonul detectează o lumină scăzută și optimizează setările camerei pentru a captura imagini mai luminoase și mai clare. Pentru a utiliza funcția Night mode, trebuie doar să îndreptați camera spre subiectul dvs. și să așteptați câteva secunde până când telefonul își optimizează setările. Este important să țineți telefonul cât mai stabil posibil în timpul fotografiilor pentru a obține cele mai bune rezultate.

  • Deep Fusion:

Această funcție utilizează tehnologie AI pentru a combina mai multe imagini pentru a obține o fotografie mai clară și mai detaliată. Pentru a utiliza această funcție, trebuie doar să îndreptați camera spre subiectul dvs. și să apăsați butonul de declanșare. Telefonul va captura mai multe imagini la o gamă largă de expuneri și va utiliza apoi algoritmul Deep Fusion pentru a le combina într-o singură imagine. Rezultatul va fi o fotografie mai clară și mai detaliată.

  • Smart HDR 3:

Această funcție îmbunătățește automat luminozitatea și detaliile imaginilor, oferind fotografii mai clare și mai bine expuse. Pentru a utiliza această funcție, trebuie doar să îndreptați camera spre subiectul dvs. și să apăsați butonul de declanșare. Telefonul va captura mai multe imagini cu expuneri diferite și va utiliza algoritmul Smart HDR 3 pentru a le combina într-o singură imagine. Rezultatul va fi o fotografie mai bine expusă și cu mai multe detalii.

  • Apple ProRAW:

Această funcție permite utilizatorilor să captureze imagini RAW cu toate detaliile și informațiile de culoare, oferindu-le mai multă libertate în editarea fotografiilor lor. Pentru a utiliza această funcție, trebuie să activați modul ProRAW în setările camerei. Apoi, puteți captura fotografii în format ProRAW prin apăsarea butonului de declanșare. Fotografiile ProRAW vor fi salvate ca fișiere RAW și vor putea fi editate ulterior într-un program de editare foto.

Funcții ale camerei video:

  • 4K Dolby Vision HDR:

iPhone 12 Pro poate filma videoclipuri 4K cu suport pentru Dolby Vision HDR, oferind o calitate video superioară. Pentru a filma videoclipuri în format 4K Dolby Vision HDR, trebuie să accesați setările camerei și să selectați această opțiune. Apoi, puteți începe să filmați prin apăsarea butonului de înregistrare. Este important să aveți o lumină adecvată și să țineți telefonul cât mai stabil posibil în timpul filmării pentru a obține cele mai bune rezultate.

  • Night mode Time-lapse:

Această funcție permite utilizatorilor să filmeze time-lapse-uri în condiții de iluminare slabă. Pentru a utiliza această funcție, trebuie doar să accesați setările camerei și să activați funcția Night mode Time-lapse. Apoi, puteți începe să filmați time-lapse-uri prin apăsarea butonului de înregistrare. Telefonul va captura mai multe cadre la intervale regulate și le va combina într-un videoclip time-lapse. Este important să țineți telefonul stabil în timpul filmării pentru a obține cele mai bune rezultate.

  • Audio Zoom:

Această funcție permite microfonului să se concentreze pe sunetul din centrul cadrului, eliminând zgomotul din fundal și îmbunătățind calitatea sunetului. Pentru a utiliza această funcție, trebuie doar să începeți să filmați și să apăsați pe subiectul dvs. de pe ecranul telefonului. Telefonul va încerca să detecteze sunetul din centrul cadrului și va ajusta microfonul pentru a-l amplifica. Această funcție este utilă în special pentru filmarea evenimentelor live sau a discursurilor, unde este important să se audă sunetul clar.

Se poate seta camera foto sau video, utilizatorii pot accesa setările camerei și pot personaliza setările lor în funcție de preferințele lor. De exemplu, utilizatorii pot alege să activeze sau să dezactiveze funcțiile Night mode sau Deep Fusion sau pot ajusta setările de expunere și de balans de alb pentru a obține fotografii mai bine expuse și echilibrate.

Pentru a obține cele mai bune rezultate în fotografiere și filmare cu iPhone 12 Pro, este important să aveți o lumină adecvată și să aveți grijă să vă țineți telefonul stabil. De asemenea, puteți experimenta cu diferite setări de expunere, focalizare și balans de alb pentru a obține cele mai bune rezultate în funcție de scenariul de fotografiere sau filmare. Cu puțină practică și experimentare, veți putea să obțineți cele mai bune rezultate din camera și videocamera iPhone 12 Pro.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Tocăniță de pui la Crock-Pot – rețeta perfectă pentru a găti lent și a obține un preparat suculent și aromat

Articolul Urmator

Cum a revoluționat SCANIA universul cap tractoarelor moderne?