Iustin Paraschiv, liderul Carmistin, subliniază că investițiile în regiunile mai puțin avantajate vor persista

Determinat să aducă transformări semnificative, Iustin Paraschiv, liderul Carmistin, se angajează în continuare în proiecte de investiții în regiunile defavorizate. Adoptând o viziune strategică, compania își mărește amprenta, având ca scop susținerea dezvoltării durabile a comunităților și aducerea de beneficii reale celor ce populează și muncesc în acele zone.

După triumful obținut cu finalizarea proiectului grandios al depozitului de cereale, Carmistin dezvăluie noi inițiative de dezvoltare durabilă.

O investiție curajoasă în depozitarea cerealelor

Sub conducerea lui Iustin Paraschiv, Carmistin a alocat 10 milioane de euro pentru crearea unei infrastructuri de stocare cereale de top în partea sudică a țării. Noua instalație din Băbeni, Vâlcea, s-a integrat în complexul de producție de furaje al companiei, stabilind astfel standarde înalte pentru manipularea cerealelor. 

Cu o capacitate totală de 50.000 tone și un flux de 200 tone pe oră, compania gestionează zilnic o medie de 2.000 de tone de cereale, care satisface majoritatea cerințelor de materie primă pentru producția de furaje destinate fermei Carmistin.

Facilitatea atinge o producție formidabilă de 45 tone de furaje pe oră, echivalent cu 20.000 tone lunar. Astfel, fermierii asociați se bucură de un acces continuu la furaje de calitate superioară, garantând creșterea sănătoasă și eficiența economică a fermelor lor.

Cele mai citite articole

Într-o inițiativă suplimentară de a moderniza și optimiza procesele, Carmistin introduce tehnologii și echipamente avansate, accentuând pe calitatea și securitatea furajelor, asigurând alimentație sănătoasă și producție responsabilă.

Proiecte inovative pentru o agricultură avansată

Făcând pași solizi către o agricultură progresivă, Carmistin aduce la încheiere un alt proiect remarcabil în Vâlcea. În Lădești, au fost construite 8 celule de stocare cereale, fiecare având o capacitate de 500 tone, crescând eficiența stocării și protejând în mod optim cerealele.

Totuși, Carmistin are aspirații și mai mari. Până la sfârșitul lunii august, un partener local din proiectul “Fermier în țara mea” va inaugura unitatea de producție peleți din lucernă și paie din Drăgășani.

Următoarea ambiție a lui Iustin Paraschiv este să instaleze un sistem de irigare avangardist în Făurești, Vâlcea, planificat să fie terminat în această toamnă și care va deservi 350 hectare de teren arabil.

Expansiunea angajării în Vâlcea

Datorită proiectelor recente, Carmistin a oferit o viziune optimistă pentru creșterea economică și socială în Vâlcea, crescând numărul de angajați de la 1.148 în 2022 la estimativ 1.800 până la sfârșitul lui 2023.

Această extindere creează oportunități semnificative pentru economia locală și comunitățile adiacente. Carmistin, cu proiectele sale avantgarde, redefinește industria agricolă modernă, responsabilă social și ecologic. Ca lider al companiei, Iustin Paraschiv promovează inovația și creșterea sustenabilă în sectorul agricol, fiind un exemplu inspirațional pentru industrie.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Molarii de minte – ce trebuie să știi despre ei

Articolul Urmator

14 Idei pentru a Alege Cadoul Potrivit pentru Mama Ta