Nici o unitate HoReCa fără rafturi din oțel inoxidabil de calitate!

Pentru o bucătărie profesională, cel mai bine este să achiziționați rafturi metalice de perete inoxidabile.

La TC Romania Crown Cool veți putea să găsiți o gamă extinsă de rafturi din oțel inoxidabil, indiferent urmează să le amplasați fixate de perete într-un restaurant, snack bar, braserie, pizzerie sau orice alt tip de unitate HoReCa.

De ce să cumperi rafturi metalice de perete profesionale?

Paleta modelelor de rafturi de perete pe care le puteți comanda de la acest distribuitor de marcă din țara noastră care activează pe nișa specializată în dotări HoReCa se bazează pe fiabilitate, soliditate și provine de la fabricanți de marca internaționali.

În plus, ele sunt și convenabile ca preț, așa încât veți putea să beneficiați la o calitate maximă în condițiile unei investiții rezonabile.

Fiind elemente de o mare importanță în orice bucătărie profesională, aceste tipuri de dotări reprezintă niște piese de mobilier profesional cu o durată de viață extrem de îndelungată care, datorită faptului că se fixează de perete, vor permite economisirea spațiului și astfel personalul va avea un loc de muncă unde poate să se simtă lejer, mai ales în condițiile de lucru extrem de solicitante din sectorul alimentației publice.

Rafturile metalice de perete se pot așeza ușor. Ele pot avea atât polițe pline, solide, pe care se pot așeza obiecte de bază care au planeitate și le puteți avea oricând la îndemână de genul veselei, echipamentelor complexe, dar și dispozitivelor mai simple utilizate la prepararea mâncării, dar și multe alte obiecte.

Rafturile sunt necesare și de aceea, mai ales dacă este vorba de unitate HoReCa aflată la început, este bine să fie procurate din start, când se utilizează unitatea.

Trebuie adăugat că formatul acestor rafturi realizate din metal inoxidabil este în mod normal unul clasic, deoarece reface design-ul rafturilor obișnuite din lemn folosite în trecut. Diferența constă doar în materialul din care sunt confecționate, mai ales în prezent când toate dotările existente într-o unitate de alimentație publică trebuie să respecte standardele sanitare în vigoare.

Cele mai citite articole

Ușurința cu care ele pot fi spălate și dezinfectate fără a se deteriora ca formă și a se afecta materialul (metalul) sunt inegalabile.

Rafturile metalice de perete fac parte din categoria echipamentelor HoReCa neutre. Există modele care pot susține diverse greutăți, așa încât orice manager HoReCa poate să găsească cu ușurință modele de rafturi potrivite pentru nevoile afacerii sale.

Tipuri de rafturi din oțel inoxidabil

Într-o bucătărie profesională de regulă este nevoie de mai multe tipuri de rafturi, iar de la TC Romania Crown Cool puteți alege dintre mai multe modele. Cel mai adesea rafturile de acest gen sunt ideale pentru a așeza pe ele ustensilele necesare activității curente, inclusiv vesela. Uneori sunt folosite și pentru a pune recipiente cu diverse produse alimentare în vrac, containere cu condimente și alte lucruri folosite în timpul gătitului care trebuie să fie totuși la îndemâna personalului angajat.

Cu ajutorul lor, bucătăria va fi una ordonată, excesul de obiecte va fi eliminat, deoarece se vor așeza pe rafturile metalice de perete eliberându-se în acest mod spațiu prețios.

TC Romania Crown Cool este unul dintre principalii jucători de pe piața distribuitorilor de echipamente HoReCa, iar avantajele colaborării cu această companie se referă în primul rând la economiile pe care le puteți face, deoarece prețurile sunt unele convenabile pentru toată lumea, iar calitatea acestor dotări sunt excelente.

Comenzile se pot face foarte ușor, iar în cazul în care cumpărătorii au neclarități, întotdeauna consultanții TC Romania Crown Cool răspund cu amabilitate la toate întrebările acestora.

Livrarea se face în scurt timp, iar garanția este una mare pentru toate tipurile de produse care au certificatele și garanțiile necesare pentru siguranța și satisfacția deosebită a clienților.

Contactați specialiștii TC Romania Crown Cool chiar azi!

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Cum poti alege corect o formatie de nunta

Articolul Urmator

Cum sa alegi cele mai bune haine pentru copii?