Oferte Turcia: Frumusețile ascunse de pe coasta Mării Egee

Oferte Turcia: Frumusețile ascunse de pe coasta Mării Egee

Golfuri stâncoase sălbatice, cele mai strălucitoare culori, păduri de pini, culoarea uimitoare a mării și plaje perfecte — un astfel de peisaj pitoresc poate fi văzut doar pe coasta Mării Egee, cumparînd oferte Turcia. Anterior, țărmurile Mării Egee erau vizitate în principal de călătorii din Europa, dar acum tot mai mulți moldoveni merg în frumoasele stațiuni populare în Turcia, fie ca — Fethiye, Bodrum, Kusadasi, Marmaris.

În acest articol vom lua în considerare stațiunile de la Marea Egee, informații despre care au fost preluate din paginile site-ului Poehalisnami.md.

Stațiunile din Marea Egee

  • Fethiye

Fethiye este situat la poalele Munților Lycieni, la 45 km de Aeroportul Dalaman. Potrivit pentru turiștii care apreciază o vacanță liniștită și serviciile hoteliere în Turcia la înalt nivel. În vecinătatea Fethiye cresc păduri de cedru, ceea ce conferă aerului o aromă plăcută. Plajele de aici sunt de nisip și pietriș. 

Merită să remarcăm separat plaja Laguna Albastră, care este considerată pe bună dreptate un brand natural al Turciei.

  • Bodrum

Bodrum este situat pe o peninsulă pitorească a Mării Egee, pe locul unde se afla orașul antic Halicarnassus. Se caracterizează prin trăsătura sa «clubby» și «elegantă». Plajele din această regiune sunt de nisip și nisip cu pietriș. Marea Egee se caracterizează prin curățenia sa și culoarea albastră a apei. Plajele din Bitez și Gümbet îi vor încânta pe cei mai romantici călători cu curățenia și intimitatea lor.

Cele mai citite articole

De asemenea, vă veți răsfăța cu cumpărături în Turcia, anume în Bodrum, de la marile branduri.

Este demn de remarcat faptul că în zona Bodrum bate adesea vântul. Această particularitate oferă posibilitatea de a face navigație și surfing.

  • Kusadasi

Kusadasi este împânzită de plaje: există o plajă pentru doamne, o plajă lungă și altele. În general, în orașul însuși este în plină expansiune viața de noapte, există o stradă plină de magazine, există o cetate de pirați, există o promenadă nespus de frumoasă, pe care vă puteți plimba. Dacă alegeți o vacanță în Kusadasi, există o bună oportunitate de a vizita atracțiile din apropiere, cum ar fi Pamukkale, Tripolis, Efes, Afrodisia. Transport în Turcia este bine organizat.

  • Marmaris

Știm cu toții că Marmaris este cel mai petrecăreț și mai tineresc oraș de pe coasta Mării Egee, dar nu toată lumea știe că este și un centru de navigație. Există un oraș vechi în care te poți plimba și o stradă care nu doarme niciodată și care îi cheamă pe turiști cu aventuri și noi cunoștințe.

  • Fethiye

O vacanță într-o stațiune precum Fethiye vă promite o mulțime de impresii de neuitat și fotografii frumoase. Insula este presărată cu păduri de pini și cedri și se află la poalele munților. Aici puteți găsi atât hoteluri de lux cu all inclusive, cât și opțiuni de buget cu demipensiune. Veți găsi plaje în Turcia, anume în Fethiye, care vor tare vă va impresiona. Vacanța este potrivită pentru toate categoriile de turiști.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Distrează-te cu păcănele online pe laptop: jocul începe acum!