Pentru ce model de televizor să optezi în 2023: 3 exemple

Pentru ce model de televizor să optezi în 2023: 3 exemple

Achiziționarea unui televizor poate fi o provocare, întrucât tehnologia acestora a avansat mult în ultimii ani. Rezoluția 4K începe să o înlocuiască pe cea de 1080p, iar 8K, cea mai bună imagine pe care o poți avea în acest moment, stârnește din ce în ce mai mult atenția utilizatorilor. În prezent, poți găsi pe piață o mulțime de modele, dotate cu diferite caracteristici. În acest articol afli 3 exemple de televizoare pentru care poți să optezi în 2023. 

  • Televizor Samsung QE43Q60BAUXXH

Este una dintre cele mai potrivite alegeri pe care o poți face dacă ai o cameră mare și vrei un televizor elegant și subțire, cu diagonala de peste 100 cm. Este un model QLED, din gama 2022 de smart TV de la Samsung și folosește tehnologia Quantum Dot pentru a afișa o paletă largă de culori. 

În cazul în care îți place să te uiți la filme într-o cameră întunecată, este important să afli că modelul redă culorile de negru profund și are o uniformitate incredibilă a acestuia.  „Vinovat” pentru acest rezultat este și HDR-ul cuantic, care scoate în evidență toate detaliile și contrastul imaginilor, pentru ca tu să te poți bucura de o experiență la scară cinematografică. De asemenea, este un aparat adecvat și pentru vizionarea emisiunilor TV sau a evenimentelor sportive în încăperi luminoase, deoarece are o luminozitate maximală deosebită și o capacitate bună de gestionare a reflexiilor. 

Îți poți organiza conținutul preferat într-un singur loc, pe noul Smart Hub Samsung, și să-l vizionezi la o rezoluție de până la 4K. Totodată, televizorul îți asigură un sunet surround 3D de top datorită tehnologiei Q-Symphony care permite TV-ului să folosească simultan atât difuzoarele, cât și soundbar-ul. 

Poți controla televizorul cu telecomanda sau cu vocea, la fel și dispozitivele inteligente pe care le-ai conectat la acesta. De asemenea, modelul îți permite să efectuezi apeluri video foarte ușor și să vizualizezi două tipuri diferite de conținut în același timp, un meci și o pagină web, de exemplu. 

  • Televizor LG 43UP751C

O altă opțiune de televizor pentru care poți opta în 2023 este cel de la LG, 43UP751C. Are un ecran de 109 cm, Ultra HD, cu o rezoluție de până la 4K, care îți permite să obții o calitate realistă a imaginilor, culori vii și o precizie excelentă a acestora. 

Cele mai citite articole

Fie că vrei să vizionezi filme, ai nevoie de un afișaj de bună calitate pentru gaming, sau îți dorești să-ți urmărești echipele preferate atunci când joacă, acest televizor dispune de caracteristicile necesare pentru a-ți face experiența mai bună. 

Funcția FILMAKER MODE dezactivează încetinirea mișcării, dar păstrează culorile și intervalele cadrelor originale ale filmelor. În acest mod, te poți bucura de experiența filmului așa cum a fost gândită de regizor. Mai mult, culorile vibrante și detaliile exacte pe care le poți avea datorită tehnologiei Active HDR îți permite să vizionezi filmul la aceeași calitate ca și originalul. 

Te poți conecta la difuzoare Bluetooth pentru o experiență sonoră surround wireless, astfel încât sunetele acțiunilor pe care le vizionezi să fie cât mai realiste și vii. Chiar și fără acestea, sunetul asigurat de televizor este excelent.

  • Televizor Philips 32PHS5507/12

Dacă ești în căutarea unui televizor compact, cu performanțe deosebite, potrivit pentru dormitor, bucătărie sau birou, atunci acest model poate fi potrivit pentru tine. Este un televizor ușor, de 4.2 Kg, cu diagonala de 80 cm și ecran LED. 

Are un procesor Philips Pixel Plus HD care optimizează calitatea imaginii, astfel încât să te poți bucura de culori vii, bogate, un contrast bun și o mișcare fluidă a acțiunilor. De asemenea, poți conecta un adaptator la unul dintre porturile HDMI ale televizorului pentru a te bucura de emisiunile, serialele și filmele tale favorite de la furnizorii tăi preferați de streaming. 

Este un televizor cu o ramă și suport minimaliste, ideal pentru spații mici. Are majoritatea caracteristicilor pe care le poți căuta la un Smart TV, fiind un model cu un raport bun calitate/preț. 

În final, este recomandat să achiziționezi un televizor care să includă funcțiile pe care ți le dorești, potrivit pentru camera în care urmează să-l instalezi și care se află în limita bugetului pe care îl ai pentru un nou TV. Verifică modelele descrise în acest articol și alege-l pe cel potrivit nevoilor tale!

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Cum să găsești talente în tehnologie: Strategii de recrutare IT

Articolul Urmator

Importanta acidului hialuronic in ingrijirea fetei