Regimul corect si dieta in procesul de slabire

Vrei sa slabesti?

Cate din voi nu isi doresc sa mai scape de cateva kilograme intr-un timp scurt si printr-o modalitate minune? Cate dintre voi chiar au facut ceva in sensul asta si s-au apucat serios de treaba?

Mainile sus daca si tu ti-ai propus la fiecare sfarsit de an ca in noul an vei face sport, te vei preocupa mai mult de tine si de felul in care te privesc cei din jur.
Mainile sus daca te-ai tinut macar de o parte din promisiunile pe care ti le-ai facut si daca ai reusit sa ai macar un rezultat vizibil.

Conform medicilor specialisti nutritionisti, nu este deloc usor sa pierzi un numar considerabil de kilograme, intr-un timp foarte scurt si fara efort.

Cele mai citite articole

Din punct de vedere clinic, nu este sanatos sa dai mai mult de 2 kilograme pe saptamana. Cu cat incerci mai mult sa slabesti si intr-un mod total nesanatos si necontrolat, cu atat mai mult te vei pricopsi cu alte probleme medicale, pe care foarte greu le vei putea controla in viitorul apropiat.
Dietele rapide si cu efect garantat intr-un timp foarte scurt pot sabota rezultatul final. Daca nu urmam un regim indicat si urmarit indeaproape de un medic specialist, riscam ca la sfarsitul programului sa avem mai multe kilograme, celulita sau alte probleme care tine de estetica.

Asa ca, pentru a scapa de kilogramele nedorite, trebuie sa avem mai intai grija de promisiunile pe care ni le facem si sa le respectam. Daca noi nu ne respectam propriile promisiuni, cum putem avea asteptari din partea celorlalti?

Daca vrei sa slabesti, renunta la pastilele “minune”, la bauturile si shake-urile revolutionare si mergi pe un regim bazat strict pe alimentatie sanatoasa si apa plata. Medicul nutritionist este cel mai in masura sa iti prescrie un regim si o dieta, in functie de analizele efectuate si de starea ta de sanatate.
Nu mai lua ca drept model dietele celebritatilor sau cele auzite prin vecini si fa-ti propriul regim, bazat pe nevoile tale si pe buna functionare a organismului tau.

Miscarea este o alta modalitate minune de a alterna numarul kilogramelor in plus si merge de minune cu dieta indicata de specialist.
Pentru rezultate vizibile, iti recomandam exercitiile de pilates si aerobic, pentru ca sunt cele mai solicitante si te ajuta sa arzi cat mai multe calorii.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Importanta mineralelor in dietele de slabire

Articolul Urmator

Rontaiala de dinaintea somnului