Seva Edu este Centrul Educaţional care dăruieşte copiilor între 3 şi 6 ani clipe de neuitat

Seva Edu este Centrul Educaţional care dăruieşte copiilor între 3 şi 6 ani clipe de neuitat

Este important să alegi pentru copilul tău un loc special unde să se poată dezvolta armonios. De aceea, poţi accesa o grădiniță privată în Ploiești şi te poţi bucura de o multitudine de avantaje pentru copilul tău între 3 şi 6 ani.

1. Grădiniţa organizează frecvent săptămâni în care existe tematici alese

Ȋn cadrul grădiniţei din Ploieşti copiii pot avea parte de o multitudine de evenimente special construite pentru ca ei să aibă multă bucurie şi cunoaştere. Unul dintre aceste exemple poate să fie săptămâna în care s-a pus accentul pe activităţi legate de apă şi de lumea marină. Astfel, în acele zile dedicate, copiii s-au bucurat de activităţi la piscină, de tobogane gonflabile cu apă sau de jocuri ce implică apa. 

De asemenea, au pictat scoici, au avut diverse acţiuni ce au implicat multă mişcare şi energizare. Ȋntotdeauna se pune accentul pe învăţare printr-o structură pozitivă şi bine implementată. Astfel, copiii au învăţat multe lucruri despre animalele subacvatice şi au putut îmbunătăţi cunoştinţele legate de mare, apă şi mediu subacvatic. Ei vor pleca în viaţă cu un set de informaţii importante. Serile, au avut parte şi de o atmosferă de tabără. Aici nu au lipsit poveştile frumoase, un film cu multă inspiraţie pentru cei mici şi mâncare bună în jurul focului de tabără.

2. Ȋn cadrul grădiniţei există şi o mini fermă, care poate oferi copiilor cunoştinţe legate de animalele lor preferate

Cele mai citite articole

Copiii descoperă animăluţele şi învaţă să le iubească şi să aibă grijă de ele. Animalele sunt parte din viaţă şi ele pot aduce foarte multă bucurie celor mici şi adulţilor. La fermă pot să vadă cum se desfăşoară o zi din viaţa unui animal, care sunt preferinţele legate de mâncare, care este modalitatea în care se poate îngriji, etc. Copiii înţeleg că un animal trebuie să fie preţuit şi iubit şi interacţionează cu animalele într-un mod protejat şi asistat.

3. Copiii pot învăța cum se îngrijesc plantele, cum se recoltează

Majoritatea copiilor din momentul actual nu mai au şansa de a vedea cum anume cresc roşiile sau ceapa, cartofii, etc. Ei le văd doar în magazine, iar informaţiile legate de plantat, recoltat sau etape de creştere, sunt indisponibile. De aceea, copiii între 3 şi 6 ani de la grădiniţa din Ploieşti, pot să cunoască toate aceste aspecte.

4. Există foarte multe activităţi artistice, legate de pictură, modelaj, colaje, etc

Activităţile de tip artistic le dezvoltă copiilor foarte mult creativitatea şi le lasă loc liber pentru imaginaţie. Copiii evoluează foarte frumos atunci când sunt încurajaţi să se descopere şi să înţeleagă lumea prin intermediul artei.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

10 situații în care este recomandată implantarea unui defibrilator cardiac

Articolul Urmator

Cât de ieftin şi mai ales cât de bun este un hoverboard ieftin?