11 idei pentru decorul interior al casei tale

Casa ta este spatiul in care iti gasesti linistea si confortul dupa zilele lungi de munca, drept pentru care amenajarea acesteia trebuie sa corespunda cerintelor tale de confort. Daca vrei sa exploatezi la maxim confortul casei tale, iata cateva idei de amenajare la nivelul decorului interior pe care le poti implementa chiar si tu in locuinta ta.

Ofera un plus de frumusete interioarelor folosind piatra naturala 

Piatra naturala este unul dintre cele mai bune materiale de amenajare, pentru ca poate fi folosit atat la interior, cat si la exterior, atat pentru pardoseli cat si pentru elemente de placare. De la fatada casei placata cu marmura si pana la trepte, contratrepte, blaturi sau glafuri, poti realiza orice tip de amenajare folosind piatra naturala. Opteaza, asadar, pentru amenajarea casei folosind piatra naturala, astfel incat caminul tau sa reflecte confortul si frumusetea de care ai nevoie. 

Decoreaza casa folosind elemente din lemn

Lemnul este un material natural cu o frumusete deosebita si care poate fi folosit pentru o varietate de amenajari. Lemnul confera o senzatie de liniste si de conectare cu naturaletea, drept pentru care senzatia de confort va fi, cu siguranta, efectul pe care il doresti. Lemnul poate fi integrat la nivelul scarilor, al mobilierului sau chiar la nivel de accesorii de amenajare, ca blaturi de bucatarie sau baie. 

Opteaza pentru pardoseli epoxidice

Pardoselile epoxidice sunt cu adevarat elemente noi si inovatoare, care reusesc sa convinga prin frumusete si eleganta. Pardoselile epoxidice pot fi realizate monocrom sau, daca esti adeptul modelelor, poti alege unele cu adevarat fabuloase, prin combinatii de culori. 

Inlocuieste pardoselile laminate cu parchet

Parchetul din lemn masiv, parchetul dublustratificat sau triplustratificat reprezinta o solutie perfecta pentru a-ti oferi confort termic, dar si estetic. Daca doresti totusi o varianta mai ieftina de amenajare, dar care sa iti ofere confortul unei pardoseli calde, atunci poti alege vinilul modular cu aspect de parchet.

Alege tencuieli decorative pentru holuri si dormitoare

O tencuiala decorativa colorata poate scoate orice locuinta din anonimat si iti poate oferi un confort vizual deosebit. Alege o tencuiala de calitate care sa ofere casei tale aspectul de care ai nevoie, in concordanta si cu elementele decorative ale casei tale. 

Ilumineaza casa folosind tehnologie LED

Cele mai citite articole

Tehnologia LED aduce o multitudine de avantaje, iar in plus te bucuri si de posibilitatea implementarii unor sisteme SMART de iluminare. Alege lumina calda, care sa iti ofere confort vizual si senzatia unei case primitoare.

Amenajeaza un perete accent 

Pentru a scoate in evidenta frumusetea spatiului tau, ar trebui sa pui accentul pe zonele speciale ale casei tale. Realizeaza un perete accent cu fotografii, tablouri sau colaje, opteaza pentru o culoare speciala si foloseste ghirlande luminoase pentru a scoate intregul ansamblu in evidenta. 

Amplaseaza un semineu in living

Livingul este adesea cea mai populata camera, fiind si cea in care primesti oaspetii, dar si cea in care te relaxezi, in zilele stresante. Semineul poate fi realizat din piatra naturala, la fel ca si restul amenajarilor din livingul tau. 

Sursa foto: https://www.piatraonline.ro/piatra-naturala-decorativa

Construieste scafe decorative

Daca vrei o casa amenajata modern si un interior care sa iti ofere confort, atunci scafele sunt o solutie potrivita. Alege scafele potrivite ca forma si ilumineaza-le folosind benzi speciale, pentru a crea o amenajare unica si de efect.

Pune elemente textile potrivite

Fetele de masa, draperiile, cuverturile sau perdelele trebuie sa conlucreze pentru a putea conferi casei tale un aspect cat mai placut. Alege materiale naturale, simple, care sa aduca un plus de imagine casei tale.

Alege mobilier minimalist

Ca sa-ti amenajezi interiorul intr-un mod cat mai special, ar trebui sa beneficiezi de suficient spatiu care sa iti ofere cadrul pentru a face o organizare cat mai corecta. Alege mobilier minimalist si decoreaza cu elemente de mici dimensiuni, pentru a scoate in evidenta frumusetea casei tale.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Sufragerie în stil rustic: 5 secrete de amenajare

Articolul Urmator

4 proceduri care pot sa fie realizate la un notar public