4 proceduri care pot sa fie realizate la un notar public

4 proceduri care pot sa fie realizate la un notar public

Notariatul poate sa aiba multiple functii si sa te ajute in situatii diverse. Este important sa cunosti legile si sa poti discuta cu un notar atunci cand ai nevoie sa realizezi anumite proceduri legale. Un birou notarial poate sa iti stea la dispozitie pentru a realiza o succesiune, pentru declaratii sau diverse procuri, etc.

Iata 4 dintre cele mai cunoscute proceduri pentru care ai nevoie de un notar public:

Divortul pe cale amiabila se realizeaza foarte repede la un notar public

Exista din ce in ce mai multe persoane care opteaza pentru un divort pe cale amiabila si care doresc sa finalizeze totul repede. Astfel, se poate apela la un notar public si se poate incepe imediat procedura. Se poate face atat in situatia in cuplul nu are copii, cat si in varianta in care exista unul sau multi copii. 

Cele mai citite articole

Se vor stabili detaliile legate de locuinta pe care acestia o vor avea si cele ce tin de executarea autoritatii parentale. Cei doi parteneri care doresc separarea isi vor alege numele pe care il vor avea dupa divort si alte elemente care sunt cerute in cadrul demersului. Un asemenea divort se realizeaza in 30 de zile de la depunerea tuturor actelor si trebuie ca cei doi sa fie prezenti la momentul finalizarii. 

Succesiunile sunt unele dintre cele mai frecvente tipuri de demersuri pe care le poti intalni la un notariat public

Daca ai de realizat o succesiune, trebuie intotdeauna sa apelezi la un notar public. Astfel o sa poti avea parte de indrumarea acestuia si o sa poti intra in posesia masei succesorale care poate sa includa bunuri mobile si imobile. Notarul o sa stabileasca toate cotele care ti se cuvin si o sa te ajute sa rezolvi toate procedurile legale pentru a trece peste acest moment important. Succesiunea se poate pe baza de mostenire sau pe sistem testamentar. Ambele tipuri de proceduri implica notarul public. 

La un notar public poti face procuri necesare pentru indeplinirea diverselor actiuni

Exista diverse tipuri de actiuni pentru care ai nevoie de o procura. Toate acestea si alte declaratii se pot realiza cu ajutorul unui notariat. La Notariatul Birzu poti avea parte de indrumare pentru a lua cele mai bune decizii. 

Contractele pe care vrei sa la inchei, pot sa fie realizate cu ajutorul notarului public

Daca vrei sa inchei anumite contracte legale, ai nevoie de ajutorul notarului public. Aici vei descoperi multiple forme de contracte si vei fi ajutat pentru a ajunge la cele mai bune solutii. O sa poti sa ai parte de profesionalism si dedicatie la Notariatul Birzu. 

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

11 idei pentru decorul interior al casei tale

Articolul Urmator

De ce să-ți iei un SUV Mercedes-Benz în leasing?