De ce să-ți iei un SUV Mercedes-Benz în leasing?

Atunci când decizi să apelezi la servicii de leasing financiar, această alegere îți oferă acces la cele mai dorite modele ale mărcii preferate de automobile, pe care nu le-ai putea achiziționa cash, la preț întreg în acest moment.  Vehiculele de tip SUV de la Mercedes Benz, de exemplu, sunt tot mai căutate de către doritorii de achiziție în leasing. 

Auto Schunn, partener autorizat Mercedes Benz, cu reprezentanțe deschise în Suceava, Timișoara, Arad, Deva și Sibiu, oferă diferite soluții de leasing financiar, operațional și creditare pentru vehicule produse de Mercedes, în funcție de nevoile tale. 

Cele mai frumoase modele Mercedes GLE sunt acum mai ușor de achiziționat în leasing. Facilitățile oferite de pachetele financiare de la Auto Schunn vor aduce la îndeplinire visul tău.  Leasingul financiar este o soluție de achiziție ideală și pentru cei care doresc un Mercedes GLA, în condiții excelente de creditare.

Leasing auto financiar Mercedes

 Serviciul de leasing financiar oferit de Auto Schunn este adaptat necesităților fiecăruia, oferind libertate de alegere a modalității de achiziție a vehiculelor. Sistemul este construit pentru a te ajuta să alegi durata dorită de rambursare, rate convenabile și un avans potrivit nevoilor tale

Indiferent că e vorba de un contract semnat de o persoana fizică sau de o firmă, acest sistem de leasing financiar se mulează pe cerințele clienților, deschizând calea unei achiziții în rate corectă și sigură. Când apelezi la un pachet de leasing financiar, este utilă o protecție activă în caz de accidente sau daune, ce se pot petrece cu autovehiculul achiziționat în leasing. Leasingul oferit de Auto Schunn oferă o astfel de protecție inclusă în oferta de leasing, și mai mult, există integrate și servicii conexe: taxe vamale, servicii de înmatriculare sau asigurarea vehiculului, toate asigurate de contractul de leasing. 

Nu există nici un fel de costuri ascunse. Pachetul de leasing de la Auto Schunn România nu are comisioane sau taxe ascunse, totul este absolut transparent, costurile totale sunt stabilite prin contract și nu se modifică pe parcursul contractului de leasing.

Un alt beneficiu de care poți profita în cazul semnării unui contract de leasing financiar la Auto Schunn este eșalonarea plăților TVA pe tot parcursul perioadei contractuale de leasing, cu amânarea obligațiilor de plată, ceea ce aduce un avantaj financiar considerabil.

La momentul expirării contractului de leasing financiar există mai multe opțiuni referitoare la vehiculul achiziționat prin leasing: păstrare, vânzare sau returnare. 

După achitarea în totalitate a ratelor și expirarea perioadei contractuale, autovehiculul va putea să îți aparțină, la cerere. Există posibilitatea de a vinde vehiculul iar din suma respectivă poți acoperi rata finală iar apoi să beneficiezi de un nou contract de leasing. O altă variantă agreată este returnarea autovehiculului la valoarea reziduală din contract după care poți alege un alt automobil. 

Leasing auto operational Mercedes

Cele mai citite articole

Acest tip de leasing este foarte flexibil. Rulajul și durata leasingului se pot alege, iar costurile sunt eficientizate prin achiziția unui vehicul sau a unei întregi flote. Independența financiară e mai aproape ca niciodată atunci când optezi pentru un leasing operațional de la Auto Schunn. 

Programul Mercedes Benz Financial Services este construit special pentru a garanta costuri fixe și unice, pentru a asigura condiții flexibile și predictibile oricărui doritor de achiziția de autovehicule în leasing. 

Achiziția unui vehicul prin sistem de leasing operațional înseamnă efectiv un nivel confortabil de libertate financiară. Ratele sunt stabilite clar, transparent, de la bun început, pentru a fi avantajoase. Finalul perioadei de leasing operațional poate însemna o altă achiziție. Cele mai căutate modele Mercedes Benz sunt acum la îndemâna celor care doresc un leasing operațional.

Și flotele cu vehicule multiple pot beneficia de avantajele unui leasing operațional.  O flotă modernizată are nevoie de vehicule apte oricând de rulaj, într- o stare tehnică și estetică impecabilă. Acest obiectiv poate fi atins printr-un contract de leasing operațional la nivel de companie , de transport sau nu.

Un rulaj corect facturat este un avantaj major pentru orice persoană care semnează un contract de leasing. Kilometrii excedentari sunt calculați atent și sunt facturați corect, pentru a oglindi realitatea. 

La finalul contractului de leasing, rulajul este verificat, iar autovehiculul este predat către Auto Schunn, în baza unui proces verbal de predare-primire și o inspecție auto. 

Leasingul operațional se aplică inclusiv autovehiculelor rulate din oferta Auto Schunn România.  Autovehiculele Mercedes-Benz Certified beneficiază de condiții transparente și clare de leasing auto operațional, pentru predictibilitate financiară și mai multă corectitudine.

Credit auto Mercedes-Benz – Auto Schunn Romania

Un alt serviciu financiar apreciat și utilizat pentru achiziția de autovehicule Mercedes -Benz este creditul auto. Poți opta pentru un vehicul nou, un vehicul Mercedes Benz Certified sau chiar o întreagă flotă pentru afacerea ta. Creditul auto te ajută să devii chiar de la început unic proprietar al autovehiculelor achiziționate cu contract de la Auto Schunn.  Pentru persoane juridice, serviciul de credit auto de la Auto Schunn înseamnă deducerea integral a cheltuielilor generate de taxe și diferite dobânzi.  Și TVA ul este dedus integral dacă optezi pentru vehicule cumpărate în sistem de credit auto, pentru scopuri profesionale. 

O protecție excelentă este un alt avantaj generat de creditul auto. Vehiculele preluate prin credit auto de la Auto Schunn beneficiază de un grad înalt de protecție și asigurări auto integrate, prin rețeaua de parteneri Mercedes. 

Costurile creditării oferite de programul Mercedes-Benz Financial Services sunt absolut transparente, fără nici un fel de comisioane sau taxe ascunse. Toate condițiile sunt stipulate de la început în contractul de leasing. Există și posibilitatea de a alege credit auto la cumpărarea unor auto rulate, de la Auto Schunn România. Un autovehicul rulat Certified poate fi achiziționat în rate avantajoase, pe o durată maximă de 10 ani, în funcție de anumite condiții și de vechimea vehiculului.

În concluzie, avantajele sistemelor financiare oferite de Auto Schunn pentru achiziția de autovehicule Mercedes-Benz sunt numeroase și condițiile sunt flexibile, potrivite pentru persoane fizice dar și pentru companii. Un SUV achiziționat în leasing este o investiție preferată de tot mai mulți clienți. 

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

4 proceduri care pot sa fie realizate la un notar public

Articolul Urmator

CE REPREZINTA INSPECTIA TEHNICA PERIODICA – ITP