3 motive uimitoare pentru care oamenii ajung să se despartă. Iată care sunt și cum le eviți

3 motive uimitoare pentru care oamenii ajung să se despartă. Iată care sunt și cum le eviți

Relațiile sentimentale dintre femei și bărbați sunt definite de momente frumoase, clipe romantice, certuri create de neînțelegeri și împăcări pline de pasiune.

Am observat cu toții că în ultimul timp rata despartirilor și a divorțurilor atinge cote înalte, iar la bază stau o mulțime de motive. Trei dintre ele, cele mai comune și în același timp uimitoare motive le vom discuta și noi astăzi. De cele mai multe ori aceste motive sunt nesemnificative pentru bărbați, însă pentru femei acestea pot aduce finalul.

Indiferența

În foarte multe relații femeile tind să reproșeze bărbaților că sunt indiferenți, iar de aici am putea deduce că femeilor le place foarte mult atenția. Însă, argumentul de bază pentru care femeile afirmă acest lucru este acela că se simt neglijate și neapreciate. Studiile în domeniu au arătat asta, afirmând că în timp ce bărbații înșeală adesea pentru a-și satisface curiozitatea și dorința sexuală de noutate, femeile tind să plece în brațele altui partener din cauza golului emoțional pe care îl resimt în relațiile actuale.

Cum treci peste acest impas? Ei bine, este necesar să-I arăți femeii de lângă tine cât de mult o iubești și cât de valoroasă este pentru tine. Seara, când vii de la job adu-i un buchet de flori. Un alt lucru dovedit științific este că florile au puterea de a schimba starea de spirit a unei femei și de a o face să zâmbească, așa că îți recomandăm buchete de trandafiri de la Maison d’Or.

Gelozia extremă

Cele mai citite articole

Multi spun ca gelozia este normala intr-o relație atunci cand cei doi parteneri se iubesc și sentimentele lor sunt sincere. În momentul în care gelozia deviază și cădea în extrema negativă lucrurile se precipita si nimic nu mai merge cum trebuie.

Partenerul gelos începe să interzică anumite lucruri, lucru ce nu poate duce la nimic bun. Pentru a trece peste acest lucru este esențial să discutați și să spuneți absolut tot ce credeți și gândiți.

Lipsa de comunicare

Toate femeile caută în relația de cuplu comunicare deschisă despre problemele cu care se confruntă și nemulțumirile pe care le au. De asemenea, este foarte important pentru ele ca partenerul de cuplu să fie și cel mai bun prieten, astfel încât să-I poată împărtăși micile bârfe, poveștile ei sau pur și simplu să-I spună despre cum a fost ziua respectivă pentru ea. Lipsa de comunicare este un motiv principal pentru care femeile pleacă.

Bărbații trebuie să fie deschiși cu partenerele lor și să vorbească, fără rețineri, despre absolut orice. În cele mai multe cazuri, lipsa de comunicare duce la separare pentru că bărbații nu o consideră foarte importantă.

Pentru bărbați este important să știe că  femeile trebuie cucerite în permanență, că acestea au nevoie de atenție, de respect și de iubire. De asemenea, și surprizele au rolul lor, iar pe lângă faptul că fac femeia fericită, consolidează și relația. 

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Cum să creezi un outfit sexy și elegant în același timp: 4 idei

Articolul Urmator

3 sfaturi de stil vestimentar pentru sezonul cald