Cum să creezi un outfit sexy și elegant în același timp: 4 idei

Cum să creezi un outfit sexy și elegant în același timp: 4 idei

Piesele vestimentare potrivite ale unei ținute trebuie să îți evidențieze punctele forte ale siluetei și te facă să te simți feminină, și în același timp încrezătoare în tine. Dacă știi să alegi piesele vestimentare potrivite poți să-ți creezi un outfit care să-ți evidențieze atuu-rile, dar și să te facă să te simți elegantă, sexy, de fiecare dată când le porți.

Dacă ți-ai definit deja un stil vestimentar propriu, dar dorești să fii mereu o apariție elegantă, fără să pierzi din vedere un look sexy, feminin și tineresc, poate că ai nevoie de câteva sfaturi de stil care să-ți vină în ajutor în acest sens. Iată cum să-ți pui în evidență feminitatea și cum să creezi de fiecare dată un outfit care să fie în același timp elegant și sexy. 

  1. Pantofii stiletto cu pantaloni sau rochie, sexy și eleganți în orice combinație  

Pantofii stiletto rezistă de ceva timp în preferințele tuturor, atât ai fashionistelor cât și ale designerilor vestimentari. Și pe bună dreptate, căci sunt elemente care pot conferi unei ținute un aspect clasic, atemporal, și care sunt în același timp extrem de feminini și sexy. 

Un pantof stiletto îți va alungi ținuta, și astfel te vei simți elegantă și încrezătoare în tine indiferent în ce combinație îi porți. Îi poți asorta atât unei fuste sau rochii, cât și unei perechi de pantaloni, și vei vedea că rămâi la fel de feminină și sexy în oricare dintre aceste situații. 

O pereche de pantaloni sau jeansi skinny sunt potriviți și pentru o ținută de zi și pentru una de seară, iar o fustă de lungime scurtă sau medie, dreaptă sau evazată, va fi o piesă vestimentară pe care să o porți oricând alături de pantofii tăi stiletto. Vei obține de fiecare dată aspectul elegant, feminin și sexy pe care îl dorești.

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/wSct4rrBPWc

  1. O rochie în croială tulip îți accentuează talia

Cele mai citite articole

O rochie este, fără îndoială, cea mai bună opțiune pe care o poți alege în orice moment pentru o ținută chic, feminină și elegantă. Dar o rochie cu o croială specială cum este cea de tip tulip sau lalea, are avantajul că îți va accentua feminitatea, fiind cât se poate de sexy și elegantă. 

Prin croiul lor special, rochiile de tip lalea sunt făcute pentru a pune în evidență atât linia taliei, cât și a șoldurilor. Mai mult, poți accentua talia, dacă dorești, cu ajutorul unei centuri late. Anumite tăieturi asimetrice îți permit să pui în evidență, în plus, și linia decolteului sau chiar a genunchilor. 

Poartă această rochie împreună cu o pereche de pantofi cu toc înalt, preferabil într-o linie clasică, și mizează pe culori închise, gen negru sau bordeaux, dacă vrei o ținută elegantă de seară. Asortează o geantă mică de tip clutch pentru un outfit deosebit.

  1. Sacou clasic în combinație cu un top din saten sau mătase

Orice fel de top dintr-un material prețios, dar ușor și fin, cu o textură lejeră, îți va conferi un look feminin și sexy în același timp. Ca să obții un outfit rafinat, combină un sacou cambrat, sau cu croială clasică, cu un top fin de mătase, voal ori saten. Astfel, ținuta va fi potrivită atât unei ținute de zi, cât și unei întâlniri de seară cu prietenii. 

Asortează acest outfit unei perechi de pantofi stiletto sau a unor balerini cu talpa joasă. Combină cu o pereche de jeansi skinny sau cu o fustă de lungime medie sau lungă. Accesorizează cu un clutch sau o geantă de tip plic, de dimensiune medie, și o pereche de cercei care să iasă în evidență. Toate acestea vor completa în mod fericit această ținută sexy, comodă și în același timp foarte elegantă.

  1. Rochie sau fustă din voal plisat

Pliseurile au demonstrat un comeback accentuat în ultimii ani tocmai datorită versatilității și eleganței lor. Poți purta o fustă sau o rochie plisată în orice moment al zilei, fie că alegi o ținută de zi sau rochii scurte de seară, pentru un eveniment special și pentru un look sexy, jucăuș și  feminin în același timp. 

O rochie sau fustă din voal plisat e potrivită în orice lungime, deci poți alege de dimensiune mini, midi sau chiar lungă, în funcție de ocazia cu care o porți. Asortează, după preferințe, cu o pereche de pantofi ori sandale înalte, sau chiar unei perechi de sneakersi dacă îți dorești o ținută comodă, potrivită chiar și unei zile la birou. 

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Foraje apă, foraje puțuri apă cu mașini de forat de ultimă generație

Articolul Urmator

3 motive uimitoare pentru care oamenii ajung să se despartă. Iată care sunt și cum le eviți