6 idei de bijuterii pentru aniversarea căsătoriei

Aniversarea căsătoriei este un eveniment important din cadrul oricărei căsnicii, fiind sărbătorită relația trainică dintre parteneri. O astfel de ocazie trebuie să fie celebrată corespunzător, alături de persoanele dragi. 

În esență, aniversarea presupune o reconectare a cuplului, fiind aduse în prim plan amintirile legate de ziua specială în care s-a rostit cuvântul da. Ziua în care cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit marchează începutul unei noi etape din viața lor, fiind luat un angajament de dragoste sinceră și loialitate reciprocă pentru tot restul vieții. Astfel, aniversarea căsătoriei reprezintă un moment de reînnoire a jurămintelor și un prilej de a dărui cadouri speciale în semn de iubire și prețuire.

Declară-i iubirea și admirația cu o bijuterie din aur deosebită

Cele mai citite articole

Potrivite în acest context sunt bijuteriile din aur. Dăruirea unor bijuterii din aur drept cadou întotdeauna va fi o alegere potrivită, ele impresionând atât prin frumusețe și exuberanță, cât și prin semnificațiile lor.

Cei care încă nu știu ce fel de bijuterii din aur să aleagă pentru sufletul lor pereche, în rândurile următoare sunt propuse câteva idei inspiraționale.

  • inele din aur cu un design minimalist – forma atemporală a cercului trimite la ideea de iubire absolută, eternă. Astfel, oferirea unui inel din aur prețios exprimă o dovadă a iubirii și a recunoștinței față de persoana iubită. În plus, inelul din aur este un cadou ce amintește de ziua nunții.
  • Cercei din aur – aceștia sunt adorați de majoritatea femeilor, pentru că le ajută să-și accentueze trăsăturile feminine. Este recomandat ca înainte de achiziție, partenerii să se documenteze cu privire la preferințele soției în materie de cercei (design, sistem de închidere, dimensiune etc.).
  • Coliere din aur statement – colierul este un alt cadou îndrăgit de o femeie, el fiind unul dintre accesoriile principale ce nu trebuie să lipsească din colecția lor de bijuterii. 
  • Brățară din aur clasice – este o variantă potrivită de cadou pentru aniversarea căsătoriei. Bărbații care vor să-și impresioneze soțiile, pot opta pentru o brățară din aur cu un design clasic, aceasta impresionând prin eleganță și rafinament discret.
  • Broșă din aur – cine își dorește să iasă în evidență cu un cadou de efect, poate avea în vedere broșele din aur. Se regăsesc numeroase modele ce surprind printr-o estetică autentică, ele oferind mereu un touch de stil și feminitate. În plus, broșele au capacitatea de a transforma orice ținută banală într-una de mare efect.
  • Agrafă de păr din aur –în timpul civilizației egiptene, agrafele de păr erau considerate a fi obiecte de lux, astfel că orice femeie care primea un cadou de acest fel era considerată privilegiată. În prezent, agrafele de păr normale nu mai au aceeași semnificație puternică, dar cele din aur sunt o alegere inedită și profund îndrăgită.

În concluzie, partenerii care îți doresc să le ofere soțiilor lor cadouri de neuitat cu ocazia evenimentului de aniversare a căsătoriei, pot lua în considerare una dintre variantele prezentate în rândurile de mai sus. Aurul este un metal prețios care nu se va demoda niciodată, iar bijuteriile din aur mereu vor fi considerate accesorii deosebite.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

5 tipuri de scule electrice utile în orice gospodarie

Articolul Urmator

Hranirea bebelusilor – de ce se tem parintii?