Anvelope Sailun: cauciucurile potrivite pentru buzunarul șoferilor români

Tu ce părere ai de gama de anvelope Sailun? Le-ai folosit până acum?

Dacă nu ai auzit încă de ele, iată câteva informații interesante despre acest brand de cauciucuri auto.

Compania Sailun a fost fondată în 2002 în China, într-o zonă economică și tehnologică înfloritoare (Qingdao), prin colaborarea fericită dintre mai multe corporații importante și experți din industria anvelopelor, cu sprijinul tehnologic al Universității de Știință și Tehnologie Qingdao pentru dezvoltarea industriei anvelopelor din acest colos asiatic.

Sailun este primul producător de anvelope din ultima vreme care combină armonios tehnicile de producție, cercetare și testare concretă a cauciucurilor, în timp ce dezvoltă noi și noi produse pentru diferite segmente de piață. Datorită performanțelor pe care le-a dovedit, nu este de mirare că aceste anvelope ieftine sunt tot mai populare în lume.

Foarte interesant este faptul că angajații companiei amintite integrează în mod activ experiență mondială și de cercetare și dezvoltare inovatoare proprie în proiectarea și fabricarea anvelopelor de clasă mondială pentru toate tipurile de vehicule, inclusiv cele mai noi tehnologii de proiectare și vizualizare tridimensională, care au avantajul că pot scurta perioada de proiectare extrem de mult, pot îmbunătăți calitatea execuției, reduce costurile de producție și implicit de comercializare.

Conform declarațiilor reprezentanților firmei, Sailun investește mai mult de o treime din resursele sale în cercetare și dezvoltare. Centrul de știință și tehnologie al companiei amintite cooperează și în prezent cu alte institute și universități importante din China, precum Universitatea Zhejiang, Universitatea Națională de Apărare Tehnică și Universitatea de Știință și Tehnologie Qingdao. Acum doisprezece ani, în 2009, în Sailun și Universitatea de Știință și Tehnologie din Qingdao au fost selectate pentru a înființa Centrul Național de Cercetare a Tehnologiei de Inspecție a Anvelopelor.

Actualmente,  Sailun este certificată de organizații internaționale pentru că respectă cele mai stricte standarde de calitate, lucru care a permis ca anvelopele fabricate sub acest brand asiatic să devină tot mai cerute în toată lumea, nu doar pe plan național.

Împreună cu focusarea pe inovare permanentă și dezvoltarea tehnologiilor, compania de care vorbim implementează și sisteme de management și control al rețelei, precum și sisteme informatice în dezvoltarea și producția de anvelope, controlul calității, resurse și energie, în managementul corporației, în logistică și depozite, în marketing și servicii.

Sailun exportă acum anvelopele sale în zeci de țări și regiuni din Europa, Asia, America și Africa. Compania crește, după cum spun cifrele publicate în ultima vreme, ca Făt-frumos din poveste, într-un ritm extrem de alert, specific deja asiaticilor.

Numărul de anvelope produse de Sailun sporește anual cu peste 2 milioane de unități.

O atenție deosebită este acordată zgomotului acustic și confortului de deplasare la viteze mari. În procesul de creare, cauciucurile chinezești sunt testate în condiții active, la depozite și în standuri speciale.

Cele mai citite articole

Sailun susține inclusiv sporturile cu motor din întreaga lume și investește zeci de milioane de dolari în prezentări și concursuri de renume internațional. Compania este deja recunoscută pentru faptul că aduce pe piață noi și  noi modele de anvelope și chiar participă la proiectarea mașinilor cu rezistență aerodinamică redusă. 

Cauciucurile Sailun – anvelope de calitate accesibile pentru orice șofer 

Gama de anvelope Sailun este prezentă și în România. Le găsești pe e-pneu la prețuri foarte bune. Merită să le iei și tu pentru mașina ta!

Anvelopele Sailun sunt alese din ce în ce mai mulți șoferi din țara noastră care preferă cea mai bună combinație de preț și calitate.

Este bine de știut și că Sailun produce și comercializează nu doar diferite tipuri de anvelope pentru autoturisme, dar și pneuri pentru camioane ușoare, camioane medii și SUV-uri. 

Principalele caracteristici ale anvelopelor Sailun se referă la: 

●  calitate;

●  siguranță;

●  respectarea mediului;

●  comoditate în rulare.

În plus, când ne referim la brandul Sailun, deși există și produse premium, șoferii au la dispoziție și diferite opțiuni buget, acestea rămânând de asemenea de înaltă calitate și sigure.

Mulți conducători auto spun că sunt cele mai de încredere cauciucuri, în comparație printre alte branduri de anvelope chineze, dominând nu numai prin preț, ci și prin calitate. Anvelopele rezistă cu ușurință până la 20.000 de kilometri, sunt potrivite pentru călătoriile efectuate pe vreme rea și nu fac zgomot la viteze mari.

Șoferii primesc astfel niște cauciucuri durabile, perfecte pentru utilizare zilnică la un cost redus.

Vrei și tu anvelope Sailun? Le găsești online, pe site-ul e-pneu.ro!

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Ce cadouri poți face șefilor și colegilor tăi? Iată câteva idei geniale

Articolul Urmator

Conversații cu Dumnezeu – cărțile fenomen ce vor fi populare și în 2021!