Conversații cu Dumnezeu – cărțile fenomen ce vor fi populare și în 2021!

Conversații cu Dumnezeu – cărțile fenomen ce vor fi populare și în 2021!

Dacă ar fi să recomanzi cuiva o singură carte, care să determine acea persoană se îndrăgostească de citit, care ar fi aceea? Să fie cartea care ți-a atras ție atenția cel mai mult și pe care ai citit-o pe nerăsuflate? Sau o carte care ți-a schimbat viața? De cele mai multe ori, chiar și o carte le care nu te-ai aștepta, poate să îți influențeze viața, cu toate că nu ar fi acela scopul ei. Așadar, care ar fi acea carte? 

În ultimii ani, tot mai multe persoane susțin că li s-a schimbat viața în bine după ce au citit anumite cărți, iar în topul acestor cărți se află și seria Conversatii cu Dumnezeu, de Neale Donald Walsch. Autorul este cunoscut internațional de foarte mulți ani, iar în România începe să fie din ce în ce mai îndrăgit. Seria cuprinde momentan șapte cărți (nu sunt toate traduse în română), iar autorul pare că nu se va opri aici și are planuri pentru a continua să scrie. 

Așa cum te-ai aștepta și din titlu, autorul prezintă un dialog cu Divinitatea și susține că acest dialog chiar a avut loc. Principalele subiecte abordate sunt cele la care orice om se gândește de-a lungul vieții. Scopul cărților este de a îndemna toți oamenii să trăiască frumos, în armonie și să își depăsească fricile. Din punctul de vedere al autorului, foarte multe persoane nu își pot trăi viața din cauza fricilor nejustificate, fricilor față de acțiunile lor sau de posibilele reacții din partea persoanelor din jur. 

Cele mai citite articole

În cazul în care ai auzit de aceste cărți și ai vrea să le citești, trebuie să știi că le poți comanda de pe LIBREX, cu transport gratuit. Conversații cu Dumnezeu este una dintre cele mai comandate serii literare din cadrul acestei librării online, așa că ai toate motivele să o comanzi. 

Cărțile au fost citite de către milioane de persoane din lumea întreagă și concluzia a fost unanimă: aceste cărți chiar pot schimba modul de gândire al unei persoane și chiar pot îmbunătăți viețile tuturor celor care le citesc. Partea cea mai bună este că se adresează tuturor persoanelor, nu doar celor care cred în Dumnezeu sau care au o anumită religie, deoarece abordează subiecte și întrebări pe care cu toții ni le-am pus la un moment dat. Viața de după moarte, iubirea, frica, respectul față de Planetă și față de cei din jur, toate acestea și nu numai sunt abordate cu succes. 

Nu degeaba li se mai spune și cărți fenomen, deoarece toți cei care au citit au spus că se simt mult mai bine și că au lămurit anumite aspecte care poate erau apăsătoare pentru viața lor. 

Așadar, dacă vrei să citești cărți care să te ajute să îți schimbi modul de gândire sau dacă vrei să dăruiești cuiva o carte care să insufle pasiunea pentru citit, Conversații cu Dumnezeu poate reprezenta alegerea ideală! 

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Anvelope Sailun: cauciucurile potrivite pentru buzunarul șoferilor români

Articolul Urmator

Florariile online – cumpără flori din confortul casei tale