Avantajele cumpărării de anvelope online pentru șoferi

Cumpărarea de anvelope de iarnă online nu este doar pentru persoane fizice. Este minunat să comanzi anvelope pentru mașină dacă ești șofer amator, din confortul casei personale, dar vei realiza adevăratul farmec al cumpărăturilor online de componente auto doar atunci când comanzi anvelope ca antreprenor pentru mașinile din compania pe care o deții. Care sunt avantajele cumpărării de anvelope online dacă faci cumpărături ca antreprenor?

Avantajele cumpărării de anvelope online pentru firme

Anvelope de iarnă online, cea mai simplă soluție de achiziție pentru firme

Tendința vânzărilor de anvelope online câștigă în continuare popularitate. Pe lângă persoanele fizice și companiile de transport au descoperit această facilitate ce le reduce costurile. Nu este de mirare că beneficiile cumpărării online din magazinul Anvelomag.ro depășește cu mult modul învechit de a cumpăra direct dintr-un magazin/depozit de cauciucuri fizic.

Economisești timp și bani

Comandă anvelope din confortul casei tale (dacă acum lucrezi de la distanță) sau a biroului firmei. Acest lucru economisește atât timp, pe care îl poți investi în afacerea ta, cât și bani. În același timp, nu trebuie să mai asiguri transportul și vei economisi, de asemenea, o cantitate considerabilă de combustibil pentru a aduce anvelopele. Un alt avantaj al cumpărăturilor online este plata corectă, pe factură.

Livrarea rapidă

Procesarea comenzilor este foarte rapidă pentru anvelopele aflate pe stoc la AnveloMag. Dacă anvelopele selectate sunt în stoc, ele se vor livra în cel mult 24/48 de ore de la expediere prin serviciul de curierat.

La Anvelomag.ro nu te vei pierde în marea de produse. Cu ajutorul unui formular simplu vei găsi exact ceea ce ai nevoie.

Îți place să faci cumpărături online pentru mașina personală? Este imbatabil de rapid, convenabil și mai ales obții prețuri mai bune? Gândește-te dacă nu cumva cumpărăturile online nu sunt potrivite și pentru bunuri precum anvelopele pentru parcul auto al firmei tale.

Anvelope de iarnă online pentru șoferii amatori

În acest moment, toți șoferii ar „trebui” să aibă cu ce să-și încalțe mașinile la iarnă. Cu siguranță au fost mulți care au cumpărat anvelope noi online. Dar mai sunt și întârziați care stau încă în cumpănă cum să procedeze: să cumpere cauciucuri de la un magazin fizic sau de la unul online?

Un exemplu? Avem doi șoferi amatori începători: Alin și  Bogdan. Ei au nevoie de cauciucuri de iarnă pentru autoturismele lor. Niciunul dintre ei nu știe însă prea multe despre anvelope. Poate doar cu excepția faptului că sunt negre și cauciucate. Dat fiecare dintre șoferii amintiți are un mod diferit de a cumpăra produse diverse.

Alin s-a  uitat la anvelopele sale vechi și a constatat că există o cantitate foarte mare de date de luat în calcul ca să le nimerești pe cele potrivite. Așa că s-a uitat și la cartea tehnică a mașinii, din care a citit dimensiunea prescrisă de fabricant pentru anvelope. 

A intrat pe internet și a început să navigheze pe magazinele cu specific auto. A aflat ce înseamnă datele sau pictograma ștampilată de pe fiecare anvelopă. Pentru că el nu știe nimic despre anvelope, dar abordează în mod responsabil achiziția acestora de care depinde siguranța lui pe drumurile publice, nu ezită să citească și concluziile studiilor referitoare la anumite tipuri de anvelope de iarnă.

După ce a  citit concluziile, Alin a avut impresia că lucrurile devin un pic mai clare.

A aruncat o privire și pe subiectul de pe forumurile auto: „cele mai bine vândute anvelope de iarnă”. A citit comentarii și diverse ale utilizatorilor.

Pe Anvelomag.ro, înainte de cumpărare, singurul lucru rămas a fost ca să folosească un comparator de prețuri online pentru a găsi produsele la cel mai bun preț. Apoi a contactat un angajat pentru a fi sigur că va cumpăra cauciucurile de iarnă potrivite și apoi a făcut comanda.

Bogdan, în schimb, a vizitat un magazin fizic de anvelope. Acolo, vânzătorul i-a spus plictisit și păstrând distanța fizică regulamentară ce dimensiune ar fi potrivită mașinii sale. Le-a cărat singur până acasă cu mașina și a plătit mult mai mult per total decât Alin. Și tot nu prea știe nimic despre cauciucuri, deși a consumat mai mult timp pentru a le cumpăra.

Nu-ți fie teamă să cumperi cauciucuri de iarnă online. Dacă le iei de la AnveloMag faci economii de timp, stres și bani!

Redactia Diand

Articolul Anterior

Rasele de porci crescute la Carmistin

Articolul Urmator

De ce închirierea de mobilier este în continuare cea mai avantajoasă soluție?

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *