Beneficiile unei table magnetice

De-a lungul anilor, tablele de scris au devenit nelipsite din aproape toate birourile. Datorita varietatii mari de dimensiuni in care sunt fabricate, aceste table ii ajuta pe angajatii unei firme sa colaboreze mai usor in cadrul unor activitati si sa gaseasca solutii pe care nu le-ar descoperi atunci cand lucreaza individual. Colaborarea este esentiala pentru orice afacere de succes si de aceea tablele de scris, in special cele magnetice, sunt un instrument versatil care poate fi utilizat pentru a ajuta la generarea si prezentarea ideilor.

Functionalitatea

Functionalitatea este o componenta cheie cand vine vorba despre proiectarea unui spatiu de birou. O tabla magnetica la pret avantajos este foarte versatila, deoarece poate fi folosita pentru o varietate de functii diferite intr-un birou. Tablele magnetice pot fi utilizate si ca un avizier, permitand angajatilor sa expuna cu usurinta orice tabel, lucrari de arta sau notite. Tabla magnetica elimina utilizarea unor pioneze care lasa urme inestetice si gauri pe pagini.

Astfel, tablele magnetice au o dubla functie: cea de a scrie pe ele si de a prinde pe ele cu ajutorul magnetilor diferite hartii importante. 

De asemenea, sunt de mare ajutor pentru o varietate de stiluri de invatare, oferind posibilitatea de a combina textul cu cifre si grafica, creand o forta de munca creativa. 

Cele mai citite articole

Rezistente

Tablele magnetice sunt un produs premium care va imbogati orice spatiu de birou. Sunt confectionate din mai multe straturi (de regula trei) de materiale feromagnetice vopsite cu substante speciale si intercalate cu straturi de carton, pe a carei suprafata se pot lipi magneti. Pe tablele magnetice albe, asa-numitele whiteboarduri, se scrie cu markere speciale colorate. In cazul acestora, stergerea este foarte usoara, nu mai avem praf de creta ca in cazul clasicelor table din scoli, iar culorile markerelor sunt mult mai intense si mai vizibile decat cele ale cretei colorate.  

Important de stiut ca in functie de tipul lor (tabla magnetica ceramica, tabla magnetica lacuita) acestea sunt mai rezistente la zgarieturi. Tablele confectionate din material ceramic sunt mai scumpe, dar au o rezistenta mult mai ridicata la zgarieturi si o durata de viata de 25 de ani, asa ca sunt ideale daca va doriti sa le  folositi pe termen lung.

Se sterg perfect pentru a putea fi utilizate in mod repetat

Daca o tabla este de calitate scazuta, atunci cand o stergeti pot ramane urme. Tablele magnetice lacuite sunt optiunea cea mai ieftina existenta pe piata. Acestea rezista bine in timp, cu conditia sa fie intretinute corespunzator. Trebuie curatate numai cu spray-ul special si protejate cu atentie de zgarieturi, fiindca in zonele zgariate markerul va fi imposibil de sters. 

Tablele confectionate din material ceramic sunt mai scumpe, dar au o rezistenta mult mai ridicata la zgarieturi

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Cumpără piese caroserie auto online ca să faci economii substanțiale!

Articolul Urmator

Cu ce jucarii sexuale iti poti imbunatati viata de cuplu?