Cumpără piese caroserie auto online ca să faci economii substanțiale!

Cumpără piese caroserie auto online ca să faci economii substanțiale!

Caroseria unei mașini este precum fața unei femei. La început este foarte atrăgătoare, dar ulterior se poate urâți și are nevoie de anumite intervenții. Așa cum doamnele de multe ori apelează la operații estetice, tot astfel și caroseria are nevoie uneori de înfrumusețare la un service, dacă ajunge să fie “ridată” sau pătată, respectivă zgâriată, îndoită ori atacată cu rugină.

Mai mult decât atât, în cazuri grave se poate merge până la înlocuirea parțială sau chiar totală a caroseriei pentru a se oferi vehiculului respectiv forma și frumusețea de odinioară.

Secco Center este locul de unde poți să achiziționezi orice piesă caroserii Skoda Octavia,  precum și piese de caroserie pentru alte mărci de autovehicule personale, la niște prețuri excelente care îi vor permite mașinuței pe care o ai să strălucească din nou ca și când abia acum a sosit din fabrică.

Micile accidente, tot mai frecvente datorită traficului nebun care se  întâlnește acum peste tot pe drumurile din România, pot lăsa urme superficiale sau adânci pe carcasa mașinii și pot afecta estetica acesteia, gradul de siguranță la rulare sau chiar funcționarea efectivă a acesteia.

Se poate ajunge de la o simplă reparație a caroseriei până la înlocuirea totală a acesteia.

Lucrările de reparații care au loc după o coliziune ce se fac la service au și scopul de a remedia defectele învelișului exterior al mașinii.

Dacă e nevoie de demontare și înlocuirea pieselor ce nu mai pot fi salvate cu alte componente de caroserie originale, atunci este bine să apelezi la Secco Center, deoarece de aici se pot comanda piese individuale și chiar kit-uri de caroserie la niște prețuri fără concurență.

Cele mai citite articole

De ce să cumperi piese de caroserie online?

Toată lumea știe că o mașină personală este scump de întreținut. Doar când ne gândim la vizitele periodice la service și simțim cu toții un gol în stomac, imaginându-ne cât de mare va fi factura pentru piesele care necesită schimbare, nu-i așa?

Iată de ce tot mai mulți șoferi români au descoperit că pot să apeleze la magazinele online care vând piese ieftine. Din pricina bugetului de multe ori redus de care dispun au ajuns ca să treacă peste barierele psihologice referitoare la incertitudinea privind calitatea acestora și chiar au văzut că este mai bine să cumperi piesele de pe net decât de la service-ul auto, ori din magazinele fizice specializate din oraș.

Cumpărarea pieselor de schimb, inclusiv a carcaselor auto complete sau a componentelor de carcasă, pare inițial extrem de riscantă, asemănătoare cu a te arunca în gol cu o coardă  elastică.

Această teamă provine în cea mai mare parte din pricina faptului că mulți șoferi nu au cunoștințe aprofundate de mecanică auto și au auzit de la rude, prieteni și colegii de la job tot felul de povești despre calitatea pieselor auto ce se vând pe net.

Totuși, dacă ești isteț și alegi bine locul din online de unde să comanzi ceea ce te interesează (să zicem piese de caroserie), o că vezi cu încântare că poți ca să economisești sute sau chiar mii de lei, ceea ce nu e deloc de ignorat. Se știe că dacă vei comanda piese auto online reducerile pot ajunge chiar și până la 50%

Unde mai pui că acest proces de a comanda piese și accesorii pentru mașină online este extrem de simplu, la fel ca și în cazul oricărei alte cumpărături făcute de pe laptop, tabletă sau chiar smartphone.  Pur și simplu alegi ceea ce îți trebuie pentru modelul de mașină pe care îl deții, faci comanda, iar produsele sunt livrate direct unde vrei tu, fără întârziere.

Mai spinoasă este găsirea ulterioară a unui profesionist care să execute lucrările de reparații și montaj auto la un preț convenabil, dar având în vedere că vei economisi cu achiziția componentelor  de mașină necesare, când vei trage linie la final o să constați că deși ai ales un meseriaș foarte bun (poate chiar unul destul de scump!), tot ai mai rămas și cu ceva  bani în plus în portofel sau pe card.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Augmentarea mamara – o interventie pe placul doamnelor si domnisoarelor axate pe aspectul fizic

Articolul Urmator

Beneficiile unei table magnetice