Augmentarea mamara – o interventie pe placul doamnelor si domnisoarelor axate pe aspectul fizic

Mama Natura nu a fost la fel de generoasa cu toata lumea cand a daruit femeilor sani. Desi se spune ca fiecare femeie este frumoasa in felul ei, ca nu conteaza marimea sau forma sanilor, este posibil ca „intelepciunea” populara sa se insele in aceasta privinta.

Este foarte important aspectul fizic al femeilor, indeosebi al femeilor care imbratiseaza un job intr-un domeniu care presupune modelling, un job artistic sau in televiziune, un job in domeniul dansului, iar lista poate continua.

Asadar, femeile cu care natura a fost mai putin generoasa in aceasta privinta, pot opta pentru operatia de augmentare mamara cu ajutorul careia isi pot obtine sanii mult visati.

Ce presupune augmentarea mamara? Care sunt avantajele si pericolele operatiei?

Operatia de augmentare mamara este, in ultimul timp, atat de des efectuata de specialisti si atat de ceruta de cliente, incat nu mai prezinta niciun secret. Augmentarea mamara sau marirea sanilor este una dintre cele mai frecvente operatii estetice, realizate in vederea cresterii dimensiunilor si imbunatatirii formei sanilor. Exista si cazuri cand se efectueaza aceasta procedura pentru a corecta asimetriile.

Augmentarea mamara se face fie prin pozitionarea unor implanturi mamare din silicon, fie prin transferul de grasime pentru a creste volumul sau marimea sanilor. Aceasta procedura este sigura, nu foarte complicata si poate reface volumul sanilor, fie in cazul pacientelor care nu au avut niciodata un volum mare al acestora, fie in cazul pacientelor care au pierdut in greutate.

Cele mai citite articole

Printre beneficiile augmentarii mamare se numara cresterea volumului sanilor, imbunatatirea armoniei siluetei, cresterea stimei de sine si a increderii in propria imagine, precum si o stare psihica mult mai buna. Augmentarea mamara nu poate corecta sanii lasati, in acest caz fiind necesar un lifting mamar.

In ceea ce priveste riscurile augmentarii mamare, pot aparea riscuri asociate anesteziei, sangerari, hematoame, infectii, sensibilitatea mameloanelor si a sanilor in general, formarea unor cicatrice mai putin estetice, dureri persistente sau acumularea de lichid.

Cum arata candidata perfecta la operatia de augmentare mamara si cum trebuie sa se pregateasca?

Candidata perfecta la operatia de augmentare mamara este femeia sanatoasa din punct de vedere fizic, care a implinit varsta de 18 ani, cu sani pe deplin dezvoltati, insa destul de mici, cu asteptari realiste, dar nemultumiri in ceea ce priveste forma si marimea actuala a sanilor, dar si femeia ai caror sani nu s-au dezvoltat in mod complet sau au o forma alungita.

Inainte de operatie, medicul specialist va evalua starea de sanatate generala, antecedentele medicale si factorii de risc, va examina si masura sanii, ii va fotografia si va recomanda implantul potrivit.

De asemenea, inainte de operatie este foarte important ca pacienta sa nu mai fumeze, sa nu mai ia aspirina sau medicamente antiinflamatorii care cresc riscul de sangerare, sa se pregateasca din punct de vedere psihic pentru ca urmeaza sa treaca printr-o operatie invaziva, in urma careia vor avea nevoie de o perioada de recuperare.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Factorii principali in functie de care depind castigurile modelelor videochat

Articolul Urmator

Cumpără piese caroserie auto online ca să faci economii substanțiale!