Factorii principali in functie de care depind castigurile modelelor videochat

Din ce in ce mai multe fete frumoase isi aleg o meserie care sa le aduca atat stabilitate la locul de munca, cat si stabilitatea financiara pe care o cauta de foarte mult timp. Aceasta meserie nu este una simpla, dar este foarte interesanta si foarte relaxanta, punandu-se accent nu numai pe aspectul fizic al fetelor, ci si pe capacitatea lor intelectuala si pe calitatile emotionale, precum compasiune, empatie, respect fata de interlocutori.

Modelele care se angajeaza in cadrul agentiei de videochat White Agency vor descoperi o lume fascinanta, in care vor afla cum pot face bani doar stand de vorba cu cineva care le place, le admira si isi doreste sa poarte o conversatie pentru a intra intr-o relatie de intimitate virtuala. Castigurile modelelor videochat variaza in functie de mai multe criterii, insa sunt confidentiale, in asa fel incat sa nu existe neintelegeri intre fete.

Cum poti castiga mai multi bani in domeniul videochat?

Castigurile in domeniul videochat sunt oricum foarte mari, mult mai mari decat un salariu obisnuit, iar fetele stiu acest lucru. In plus, accesul la SPA, la saloanele de infrumusetare, la masaj si la sala de fitness, precum si posibilitatea pe care o au modelele din provincie de a fi cazate intr-o zona rezidentiala din Bucuresti, cu toate beneficiile incluse, sunt doar cateva dintre motivele pentru care fetele aleg aceasta meserie.

In primul rand, castigurile in domeniul videochat depind de domeniul ales. In domeniul adult, castigurile sunt mult mai mari, in timp ce in domeniul non-adult, fetele care sunt mai pudice nu vor avea aceleasi castiguri fabuloase despre care vorbesc colegele lor.

Cele mai citite articole

Categoria adult include continut erotic, presupune o relaxare din partea modelelor, o lipsa de inhibitii, iar sumele castigate sunt foarte mari, mai ales daca modelul isi respecta programul de lucru, daca urmeaza indrumarile trainerilor si isi imbunatatesc constant imaginea personala si cunostintele.

In domeniul non-adult, castigurile sunt limitate, deoarece totul se rezuma la conversatii lungi, cunoasterea perfecta a limbii engleze si o imagine impecabila.

In al doilea rand, castigurile in domeniul videochat depind si de comisioanele primite. In functie de vechimea in domeniu, de cat de mult timp isi petrec fetele in fata camerei, de cata empatie si dezinvoltura dau dovada in fata clientilor, cresc si veniturile in mod substantial.

In plus, se poate vorbi si despre procente atractive si bonusuri constante, de la bonusul de angajare, bonusul pentru un an in agentie, bonusul pentru 11 ture pe perioada, pana la beneficii precum sedinte foto profesionale asigurate de studio, sedinte de masaj, de make-up si hairstyle, de solar, iar lista poate continua.

Nu in ultimul rand, modelele White Agency vor castiga mai mult daca vor evolua atat personal, cat si profesional. Cele care au experienta in domeniu cu certitudine vor avea si castiguri mai mari, precum si cele care demonstreaza ca sunt serioase, implicate si profi, cu o personalitate puternica.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Avantajele balustradelor din sticlă

Articolul Urmator

Augmentarea mamara – o interventie pe placul doamnelor si domnisoarelor axate pe aspectul fizic