Cafele de top non-standard

Cafele de top non-standard

Cafeaua are un rol foarte important în viața noastră de zi cu zi. Este băutura cu care ne începem ziua. Mulți preferă cafeaua din Ethiopia precum: https://hotspotcoffee.ro/produs/ethiopia-limu-bufata/, iar alții preferă cafeaua din Columbia sau Brazilia. Pentru cei care doresc să experimenteze ceva mai special, există câteva tipuri mai deosebite de cafea pe care vi le vom prezenta în continuare.

  1. Cafeaua Bulletproof

Cafeaua Bulletproof se pretinde a fi o băutură inovatoare care ajută la îmbunătățirea sănătății, inteligenței, dar și performanței fizice. Această băutură combină cafeaua cu untul și uleiul de creier octan. Este o mixtură groasă și potentă, o combinație de grăsimi și nutrienți creată special pentru a vă ajuta să vă atingeți performanța fizică maximă. Dacă ne referim la consistență, acest tip de cafea este mai groasă și cu o textură mai vâscoasă față de cafeaua normală.

2. Kaffeost

O delicatese suedeză, Kaffeost este o cafea aromatizată cu brânza de pâine Leipäjuusto. Această brânză groasă are un gust sărat și o textură groasă.Această brânză este de cele mai multe ori servită alături de cafea sau chiar sunt puse câteva bucăți de brânză în cafea pentru ca aceasta să elimine grăsimile, uleiurile și sărurile în cafea, conferindu-i acesteia din urmă o aromă inedită.

3. Espresso tonic

Cele mai citite articole

Espresso combinat cu o apă tonică poate fi alegerea potrivită pentru cei care sunt în căutarea unei băuturi perfecte pentru verile călduroase. Prin combinarea unei ape tonice florale, dar care să nu fie prea citrică, cu apă minerală și espresso se va obține o băutură dulce, înțepătoare și efervescentă și un cocktail fără alcool foarte delicios. Este cu siguranță o experiență pe care iubitorii de cafea trebuie să o încerce.

4. Cafeaua cu piper negru

Această băutură este una dintre băuturile preferate ale senegalezilor. Cafeaua cu piper negru sau Cafe touba se prepară prin combinarea piperului negru cu zahăr și cafea neagră pentru a crea o experiență aromatică intensă și cu arome pământii.

Legenda spune că băutura a fost inițial preparată de leader-ul religios al Frăției Mouride pentru a-i ajuta pe practicanți să nu adoarmă pe durata ceremoniilor religioase lungi. De asemenea, piperul negru african este renumit pentru proprietățile de calmare a durerilor de stomac.

Dacă nu ați încercat aceste tipuri de cafea până acum, sfatul nostru este să o faceți, măcar cu una dintre opțiuni. Veți avea o experiență de neuitat.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Care sunt restaurantele preferate ale orădenilor?

Articolul Urmator

Top 5 jocuri de mobil care merită încercate în 2021