Top 5 jocuri de mobil care merită încercate în 2021

Jocurile de pe dispozitivele mobile sunt în continuare la mare căutare, iar unele titluri reușesc să rămână în top chiar și la câțiva ani buni de la lansare.

Iată, așadar, 5 jocuri care merită încercate în 2021 pe dispozitivele mobile:

1. Among Us – E unul dintre cele mai populare jocuri disponibile pe mobil în momentul de față. Deși are o grafică foarte simplă, Among Us se bucură de o popularitate ridicată. Interpretezi rolul unui astronaut, în costume ciudate, în timp ce în spațiu se află și un impostor care ucide membrii echipajului. După fiecare rundă trebuie să ghicești cine este impostorul. Among Us are deja sute de milioane de instalări în Magazin Play și un rating de 4.4 (din 5) în App Store, din aproximativ 500 de mii de voturi. Per total, în noiembrie 2020 erau peste 500 de milioane de oameni care au încercat acest joc în întreaga lume. Succesul a dus la apariția unei variante pentru Nintendo Switch, iar în perioada următoare sunt așteptate și versiuni pentru Xbox One, Xbox Series X și Series S. Este un joc gratuit, în care se pot face și achiziții.

Cele mai citite articole

2. Sweet Bonanza – Este unul dintre cele mai apreciate sloturi, care a reușit să cucerească numeroși oameni. Disponibil în secțiunea păcănele online mobile NetBet, Sweet Bonanza are o grafică simplă, dar impresionează în special prin potențialul de plată, care ajunge inclusiv la 21.000 X miza. Pe lângă acest lucru, conține și specială și rotiri gratuite. Printre simbolurile jocului dezvoltat de Pragmatic Play se află numeroase frune precum prune, mere, pepeni, struguri, banane și bomboane de diverse culori. Acadeaua roz și bomboanele roșii sunt printre cele mai dorite simboluri.

3. Subway Surfers – Deși are aproape zece ani de la lansare, Subway Surfers rămâne unul dintre cele mai apreciate jocuri de pe mobil. Nu e de mirare în aceste condiții că sunt aproximativ 3 miliarde de descărcări ale acestui joc pe dispozitivele mobile. Iar succesul a dus și la apariția unor diverse versiuni pentru Microsoft Windows și Kindle. Mai mult, a apărut inclusiv desenul animat Subway Surfers. În ce privește jocul, totul este destul de simplu. Controlezi personajul principal în timp ce aleargă și trebuie să te ferești de diverse obstacole. Poți acumula monede, chei secrete, încălțări noi, magneți și multe alte lucruri care să te ajute.

4. Call of Duty: Mobile – Și în acest caz a trecut ceva timp de la lansare, însă jocul rămâne la mare căutare. De asemenea, acest joc are un mod foarte popular online. Grafica este excelentă, jocul este gratuit și recenziile sunt în mare parte pozitive. Astfel, Call of Duty: Mobile a fost desemnat cel mai bun joc la gala Games Awards din 2019. De asemenea, a câștigat același premiu și la 16th British Academy Games Awards din 2020. Sunt peste 300 de milioane de descărcări ale acestui joc, iar veniturile generate au trecut de 500 de milioane de dolari. Cât privește scorul primit din partea celor de la Metacritic, acesta este de 81 din 100. Așadar, sunt numeroase motive să încercați acest joc.

5. Despicable Me: Minion Rush – Povestea acestui joc a pornit de la a doua parte a filmului Despicable Me, iar succesul a fost garantat. Aproximativ 1 miliard de descărcări a avut Despicable Me: Minion Rush, astfel că Gameloft a dat cu adevărat lovitura. Modulul de joc este destul de simplu, trebuie doar să controlezi un Minion, a cărui misiune este să îi învingă pe Vector, El Macho și alți adversari. Jocul este foarte distractiv și merită încercat cu siguranță.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Cafele de top non-standard

Articolul Urmator

Tot ce trebuie să știi despre Eurovision 2021