Camere spion accesibile, compacte si usor de utilizat

Digital camera lense part

Nu orice camera video Wi-Fi capabila sa ofere supraveghere prin internet este potrivita pentru inregistrari video ascunse. Dispozitivul folosit in acest scop trebuie instalat discret, deci necesita nu doar functionalitatea unei camere spion cu posibilitatea de a vizualiza emisiunile online intr-o aplicatie mobila, ci si compactitate maxima. 

Camerele spion deghizate in accesorii casnice cu acces de la distanta sunt ideale pentru supravegherea video ascunsa. Camerele spion wireless au tot ce ai nevoie pentru a efectua supraveghere ascunsa: inregistrare de inalta calitate, dimensiune miniaturala, capacitatea de a o conecta la o retea Wi-Fi, compatibilitate cu gadget-uri pe iOS si Android.

Acest tip de camere video ascunse folosesc o retea wi-fi pentru a transmite un semnal, cu ajutorul caruia imaginea este transferata pe un PC, router sau telefon mobil. Fluxul video poate fi inregistrat in memoria interna a telefonului sau computerului sau transmis in retea printr-un router. 

Cand cumperi camere video ascunse pentru o casa sau un apartament, de regula, semnalul de la acestea, de regula, tinde sa slabeasca atunci cand trece prin pereti. De aceea, este necesar sa verifici in prealabil calitatea semnalului in locurile de instalare planificate.

Camere spion – Gama diversa

Cele mai citite articole

Pana in prezent, gama de camere spion este destul de mare. Camerele spion autonome au de obicei propria lor sursa de alimentare sub forma unei baterii, precum si optiunea de alimentare a bateriei. Pentru a prelungi timpul de functionare de zeci de ori, astfel de camere spion sunt de obicei oferite cu incarcatoare portabile, si astfel, principalul lor dezavantaj poate fi rezolvat. 

Camerele spion autonome inregistreaza pe memoria interna (card micro SD), iar pentru a vizualiza inregistrarea mai tarziu, trebuie doar sa introduci cardul in cititorul de carduri a laptopului sau computerului si sa deschizi fisierul dorit in player. Avantajul unor astfel de camere este dimensiunea lor in miniatura, precum si absenta firelor, ceea ce le permite sa fie folosite in mod ascuns in dispozitive casnice, fara probleme.

Camere spion de mici dimensiuni

Camerele spion cu unghi larg de vizualizare de 170 de grade, au dimensiuni destul de compacte si, de multe ori, pentru a face camera si mai mica, producatorii fac astfel de modele neambalate. Datorita dimensiunii lor in miniatura, astfel de camere spion pot fi incorporate in orice obiect de interior (priza, intrerupator, plastic sau jucarii moi) si pot trece neobservate. Alimentarea unor astfel de dispozitive poate fi fie autonoma cu sursa proprie, fie de la o sursa de alimentare de 12V, fie de la o baterie portabila suplimentara. 

Camerele spion moderne sunt mini-dispozitive care pot capta evenimente, pot transmite imagini prin internet in timp real si in acelasi timp pot filma videoclipuri cu un unghi larg de vizualizare. La o serie de modele, unghiul de vizualizare este de pana la 170 de grade, iar inregistrarea este la rezolutie ultra-inalta 2560X1440 cu sunet de inalta calitate. 

Indiferent de caracteristicile sale tehnice exacte, orice camera spion de acest format poate fi mascata rapid si usor in obiecte de interior sau obiecte de uz casnic. Nu mai sunt necesare instalatii mari de supraveghere video. Poti chiar sa o plasezi copilului discret in buzunar. Absenta totala a cablurilor si dimensiunile minime ofera o gama incredibil de larga de aplicatii. 

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Surprinde-ți iubita cu 5 cadouri inedite de ziua ei

Articolul Urmator

Trei meciuri cu potențial de surprize în UEFA Champions League. Se încurcă Chelsea la Dortmund?