Trei meciuri cu potențial de surprize în UEFA Champions League. Se încurcă Chelsea la Dortmund?

Trei meciuri cu potențial de surprize în UEFA Champions League. Se încurcă Chelsea la Dortmund?

Fotbalul din UEFA Champions League se pregătește să revină, după ce și-a ales cele mai bune 16 formații dintre cele 32 participante în faza grupelor. A rămas doar “crema“ fotbalului continental, în ciuda eliminărilor suferite de FC Barcelona și Juventus. Se vor lupta pentru calificarea în sferturi echipe care traversează sezoane mai mult sau mai puțin reușite pe plan intern, însă care speră la glorie europeană.

La fel ca în fiecare ediție a celei mai tari competiții din fotbalul european, cotele pentru pariuri pe Champions League sunt unele tentante pentru orice parior. Parcă mai mult decât oricând, faza optimilor din 2023 propune dueluri foarte echilibrate, precum PSG – Bayern Munchen, AC Milan – Tottenham Hotspur sau Real Madrid – Liverpool. Există, însă, și “duble“ cu favorite certe, însă din care pot să se nască surprize remarcabile. 

Meciurile cu potențial de surpriză în UEFA Champions League

Aceste “duble“ implică formații care sunt mai apropiate valoric, decât ar putea să lase aparențele să se vadă. De asemenea, slăbiciunile pe care le-au dovedit “favoritele“ din aceste duble, pe parcursul sezonului 2022-2023, lasă loc de surprize măcar pentru manșa tur a optimilor Ligii Campionilor. Iată care sunt cele trei dueluri care pot să ofere oportunități excelente iubitorilor fotbalului, dar mai ales pasionaților de pariuri!

  • Borussia Dortmund – Chelsea

Una dintre cele mai iubite echipe din Europa, Borussia Dortmund, nu și-a mai încântat fanii cu performanțe remarcabile, de ani buni. Însă nemții sunt o prezență constantă în fazele superioare ale Champions League. În 15 februarie 2023, Dortmund primește vizita lui Chelsea. Londonezii care au câștigat competiția în 2021 par favoriți, însă situația nu este una clară. 

Formația engleză are un parcurs oscilant în Premier League, iar o deplasare la Dortmund este mereu o provocare imensă. Potențialul unei surprize în acest meci este clar și prin prisma cotelor oferite de către bookmakeri. Ambele echipe au cota 2,60 pentru un succes, în vreme ce remiza este cotată cu 3,50. 

  • Eintracht Frankfurt – Napoli

Cele mai citite articole

Câștigătorii din 2022 ai Europa League dau piept cu liderul din Serie A, Napoli. Italienii sunt cea mai spectaculoasă echipă din competiție, cu 20 de goluri marcate în faza grupelor. De asemenea, ei au dominat categoric și competiția internă. Însă Frankfurt nu este o trupă de neglijat. 

Nemții traversează un sezon bun în Bundesliga, fiind în luptă pentru un loc între primele patru echipe ale campionatului. Cota pentru succesul lui Eintracht în meciul tur, din data de 21 februarie este 2,60. Aceeași cotă este și în dreptul lui Napoli, în vreme ce remiza este cotată cu 3,40. 

  • Inter Milano – FC Porto

Campioana Italiei din 2021 dă piept cu o echipă deosebit de periculoasă pe plan european. FC Porto pare că a pierdut bătălia pe plan intern, cu Benfica, astfel că are toate motivele să lupte pentru o calificare în sferturile Ligii Campionilor. Inter s-a calificat și ea dintr-o grupă cu Bayern Munchen, FC Barcelona și Viktoria Plzen. 

Însă echipa lui Simone Inzaghi are un sezon deloc reușit pe plan intern. Forma oscilantă a italienilor ar putea fi speculată de Porto, care are cota 4,20 pentru o victorie la Milano! Inter are cota 1,80 la victorie, în timp ce remiza este cotată cu 3,80. 

Toate cotele pe care ți le-am prezentat pot să sufere modificări până la startul partidelor care se vor disputa în luna februarie. Alege-ți favoritele și pariază cu responsabilitate! 

Sursa foto: Pixabay.com

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Camere spion accesibile, compacte si usor de utilizat

Articolul Urmator

Ce diferențe există între noua etichetă energetică și cea veche?