Ce poti face cu camere spion?

Cu o camera spion, poti face inregistrari video si audio discrete. Toate tipurile de camere spion moderne sunt foarte mici sau sunt ascunse in dispozitivele conventionale, astfel incat sa nu poata fi observate.  In timp ce camerele de securitate conventionale sunt de obicei instalate in fata unei case pentru a descuraja hotii, camerele spion sunt folosite pentru supraveghere. 

Cu camere spion poti de exemplu, sa urmaresti evenimente atunci cand esti in vacanta sau la serviciu, si de asemenea, poti urmari ce face partenerul de viata in lipsa ta, bona, oamenii de serviciu, subordonatii etc.  

Ce este o camera spion?

Cu o camera spion, iti poti monitoriza locuinta sau camera de lucru fara sa fii observat. Poti capta evenimente de-a lungul zilei sau poti utiliza detectarea miscarii. Porneste numai cand se intampla ceva in locatia in care ai instalat-o. 

Ai putea fi, de asemenea, interesat de ceea ce face animalul tau de companie toata ziua sau vei sta linistit, deoarece copiii tai care sau cu bona sunt in siguranta. Camera spion poate inregistra partial filme cu sunet si fotografii. 

Cele mai citite articole

Pentru dispozitivele de mesagerie in timp real, vei primi un mesaj pe smartphone atunci cand se intampla lucruri neobisnuite si poti viziona videoclipuri in direct. Functia de vedere pe timp de noapte iti permite si sa faci filmari in intuneric.

Modelele de camere spion foarte mici pot sa fie deghizate in dispozitive precum un detector de fum, un power bank, un ceas cu alarma sau alte lucruri. Se pot cumpara chiar si ochelari de protectie cu o camera spion. 

O astfel de camera miniaturala surprinde imprejurimile. Unele camere pot fi controlate de la distanta prin intermediul unui card SIM. Videoclipul este descarcat pe medii, cum ar fi carduri micro SD. Camera este apoi conectata prin cablu sau WLAN si poti viziona filmul in direct pe computer, laptop sau telefon.

Valorile individuale indica numarul de pixeli care pot fi vazuti pe ecran. Cu cat sunt mai multi pixeli intr-o imagine, cu atat imaginea devine mai clara. Cu 720 P ai 1280 x 720 pixeli (HD), cu 1080 P vezi 1920 x 1080 pixeli (Full HD). Daca lucrezi cu ecrane mici sub 36 de inch, 720p va fi suficient. Pentru ecrane mai mari, ar trebui sa alegi 1080 P. Dezavantajul Full HD este timpul mai lung de reincarcare, care este foarte important atunci cand utilizezi internetul sau telefonul mobil.

Camere spion – domenii de aplicare

Domeniul de aplicare al unei camera spion este foarte mare: investigatii jurnalistice si similare, spionaj industrial, supraveghere a confidentialitatii, controlul unui copil sau adolescent, sub forma de DVR intr-o masina, aplicatie de productie, observarea comportamentului animalelor in mediul lor natural. Camerele spion cu detectie a miscarii sunt practic dispozitive fara fir. Un dispozitiv wireless este mai usor de ascuns si exista mai multe moduri de a-l folosi. 

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Detalii de care merită să ții cont înainte să alegi un scaun pentru birou

Articolul Urmator

Cum alegi un bufet pentru sufrageria ta