Cele mai frumoase flori în cutii pentru Sfântul Andrei, pe care le poți comanda de la Maison d’Or!

Așa cum probabil știi deja, ultima zi de toamnă este marcată de sărbătoarea Sfântului Andrei. Aproape un milion de români își aniversează onomastica în acea zi, așa că mai mult ca sigur cunoști și tu un sărbătorit. Dacă ai pornit deja în căutarea cadoului perfect pentru o persoană dragă, am vrea să îți facem o recomandare: alege flori. Știm că poate sună clișeic, însă florile reprezintă cel mai frumos cadou pentru orice ocazie și nu ai cum să dai greș cu ajutorul acestora. În continuare, îți prezentăm câteva flori în cutii ideale pentru a fi dăruite de Sfântul Andrei și pe care le poți comanda de la Maison d’Or! 

Deoarece ne apropiem tot mai mult de Crăciun și probabil vrei să dăruiești puțin din spiritul sărbătorilor de iarnă mult mai devreme, prima recomandare se potrivește perfect în acest sens: Cutie Cu Germini, Trandafiri Rosii Și Genista. Aranjamentul este realizat din trandafiri roșii superbi, germini, genista roz, eucalipt pentru un aspect deosebit și o aromă inconfundabilă, accesorii uscate și alte materiale plus o cutie neagră, rotundă și elegantă. Datorită culorilor predominante, aranjamentul poate fi dăruit iubitei sau soției, deoarece așa cum probabil știi deja, roșul este culoarea iubirii. 

Un aranjament perfect pentru oricine este această superbă Cutie Orhidee Roz Și Lisianthus Roz. Culorile predominante ale aranjamentului sunt roz și alb și datorită acestui fapt, poate fi dăruit atât cuiva drag din familiei, dar și unei prietene sau de ce nu, poate chiar unei colege de muncă. Este format din orhidee roz, crin roz, lisianthus roz, hortensie alba, waxflower roz, verdeata și o cutie pătrată mică și albă, care încântă privirea oricui. 

Cui nu îi plac trandafirii roșii? Aceștia reprezintă simbolul iubirii și sunt ideali pentru a fi dăruiți jumătății tale într-o zi atât de specială. Dacă ești în căutarea celor mai frumoși trandafiri roșii, îți recomandăm cu drag o Cutie Neagră 19 Trandafiri Roșii. După cum poți observa și din imagine, este un aranjament cu adevărat elegant, datorită aspectului general și datorită culorilor acestuia. Nu ai cum să dai greș cu un astfel de aranjament, așa că alege-l cu încredere ori de câte ori vrei să îți surprinzi persoana iubită. 

Cele mai citite articole

Dacă vrei să impresionezi pe cineva cu ajutorul florilor, vei avea nevoie de acest superb aranjament din Colecția Desire – Cutie Cu Orhidee Vanda și Hortensie. După cum poți observa, nu are nevoie de multe cuvinte pentru a fi descris, deoarece frumusețea acestuia vorbește de la sine. În componența aranjamentului intră următoarele flori: hortensii roșii, trandafiri peach, lisianthus roz, orhidee vanda, matthiola mov, germini grena, lepidium, bujor roz. 

Ultima recomandare de astăzi este acest superb aranjament din Colecția Desire-Cutie Cu Hortensie Și Delphinium. Este ideal pentru persoanele care adoră florile pastelate, florile în culori deschise, care emană prospețime și o stare de bine. Din componența sa fac parte următoarele: hortensii albastre, bujori albi, veronica lila, antirrhinum alb, delphinium, trandafiri albi, lisianthus alb, viburnum, astrantia alba, nigella albastră și eucalipt. 

În încheiere, am vrea să știm dacă vreunul dintre aranjamentele prezentate ți-a atras atenția în mod special!

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Top-ul meseriilor in care trebuie sa inveti din mers

Articolul Urmator

Cerceii din aur pentru femei. 3 alegeri de la IONA