Crește-ți veniturile localului prin folosirea unor vitrine calde!

Vitrina caldă reprezintă o opțiune excelentă pentru afacerea ta HoReCa atunci când vine vorba de mâncare care trebuie servită la o temperatură mai mare decât cea ambiantă. Ea poate să meargă până la 60 de grade Celsius.

O masă caldă este o alternativă minunată propusă clienților de anumite restaurante, cantine, bufete, chiar și de unele magazine alimentare cu autoservire. Consumatorii vor putea vedea produsele afișate chiar în fața lor și pot alege să comande cu ușurință exact ceea ce le poftește inima.

În cazul vitrinelor calde se aplică principiul : “Ochii văd, papilele gustative cer!”

Adăugăm la asta și mirosurile irezistibile pe care preparatele fierbinți le degajă de cele mai multe ori.

Avantajele oferite de vitrinele calde de banc

Utilizarea unei vitrine calde va crește fluxul și vânzările către clienți. Este o tehnologie care poate atrage consumatorii în localul tău fără prea mult efort financiar. Estetic, localul are de câștigat, iar veniturile vor fi în mod sigur mai mari. Merită încercat!

Compartimentul de păstrare al preparatelor calde al unei astfel de vitrine poate avea chiar mai multe rafturi care să fie controlate individual (separat) prin termostate diferite, astfel încât fiecare tip de mâncare oferit să fie încălzit corect. Este garanția că mâncarea va fi servită la temperatura corespunzătoare.

Sursele de căldură ale vitrinei calde pot fi utilizate pentru a menține mâncarea proaspătă și la temperatura perfectă pentru satisfacția deplină a clienții localului. Cele mai multe vitrine calde funcționează cu o temperatură cuprinsă între 30 și 60 de grade Celsius.

Dacă este vorba de o vitrină cu mai multe rafturi pentru depozitarea alimentelor gătite, există siguranța că acestea se vor încălzi în mod uniform și complet.

Cele mai citite articole

Vitrinele încălzite oferă mâncării afișate un loc protejat, igienic, cu o un număr de grade optim în compartimentul de depozitare. Angajații vor putea accesa marfa și o pot servi clienților cu multă ușurință.

Istoria alimentelor este intrinsec legată de istoria tehnologiei, deoarece mâncarea nu este doar rezultatul combinației unor ingrediente diverse, ci și rezultatul unor invenții și inovații ale echipamentelor utilizate în domeniul gastronomic.

Conceptul de lanț fierbinte implică un proces de gătire și servire în care temperatura nu poate fi scăzută brusc, preparatele ce se gătesc trebuiesc menținute constant la temperaturi între 30 și 60 de grade Celsius pe parcursul întregului proces. Echipamentele folosite pentru a menține o mâncare fierbinte asigură astfel siguranța alimentelor și previne creșterea microbiană a agenților patogeni.

Preparate alimentare calde apetisante, magneți puternici pentru simțurile clienților

Implementarea unei vitrine digitale calde poate crește mult numărul vânzărilor realizate în orice unitate HoReCa. Aceasta pentru că oamenii sunt mai atrași de dinamica și modul în care sunt prezentate produsele.

Potrivit unui studiu recent, circa 50% dintre persoanele care se plimbă în fața unei vitrine calde sunt mai atrase să cumpere unele dintre preparatele expuse acolo, chiar dacă inițial nu doreau neapărat unul dintre acestea. Nu este puțin lucru, nu-i așa?

De asemenea, conform acestui studiu, aproximativ 75% dintre oameni își aduc aminte de mesajele și promoțiile prezentate pe un panou digital. Soluția ideală pentru acei antreprenori care doresc să investească în comunicarea vizuală din localul lor pentru a atrage mai mulți clienți și, în consecință, pentru a crește numărul de vânzări cu amănuntul, ar fi să combine cele două elemente: reclama vizuală și cea făcută prin intermediul unor preparate alimentare calde expuse la vedere.

Expunerea atractivă se datorează și geamului vitrinei calde. Datorită acestuia, operatorul controlează cu ușurință procesul de încălzire al produselor plasate în fereastră, fără a-l deschide.

Carcasa din oțel inoxidabil argintiu sau vopsită în diverse culori, de forme clasice sau inedite, este estetică și foarte practică. Acest material – inoxul, se caracterizează prin rezistență la deteriorarea mecanică, coroziune și, datorită suprafeței netede, este ușor de păstrat curat. De asemenea, este sigur pentru mâncarea depozitată pe rafturile din compartimentul interior al vitrinei calde.

Dacă vrei detalii despre vitrinele calde profesionale și să le comanzi pe cele potrivite pentru afacerea ta la un preț bun care să nu îți secătuiască bugetul pentru dotări, apelează la specialiștii de la compania TC Romania Crown Cool. Ei te vor ajuta cu multă amabilitate pentru a face cea mai bună achiziție!

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Care sunt responsabilitatile unui coordinator SSM?

Articolul Urmator

Afla cum sa alegi cele mai frumoase si practice manusi de piele femei