Dinți mai albi cu benzi ușor de folosit acasă

Dinți mai albi cu benzi ușor de folosit acasă

În zilele noastre, cu ajutorul unor benzi albire dinți bune poți avea rapid un zâmbet fermecător. Așa cum în trecut doar visai. Nu e necesar să cheltuiești sume uriașe de bani pentru asta și nici timp prețios pe proceduri speciale în clinicile stomatologice de top. Se poate obține un efect senzațional și acasă, dacă vei folosi benzi de albire dinți Crest.

Eficiența benzilor de albit dinții

Cafeaua, antibioticele, fumatul, consumul de alimente fast food, iată câțiva dintre factorii care fac ca dinții să își piardă albul natural și să devină treptat galben-cenușii.

Pastele de albit,deși lăudate foarte mult în reclame, sunt totuși ineficiente.

Din fericire, una dintre cele mai recente soluții stomatologice a fost realizarea benzilor de albire a dinților.

Ele sunt niște folii elastice subțiri acoperite cu o compoziție terapeutică asemănătoare unei gelatine. Acest strat este o combinație de substanțe care sunt folosite și în cabinetele dentare pentru a da dinților o culoare de alb perlat, doar că au o concentrație mai scăzută a acelei componente active din cauza căreia dinții devin albi, peroxidul de hidrogen.

Pur și simplu se îndepărtează stratul protector de pe banda de albit, iar reacția chimică începe să apară în gel, ceea ce conduce la formarea unor ioni de oxigen activ. Acești agenți puternici de oxidare care pot pătrunde mult în smalț și dentină.

Precum era de așteptat, benzile pentru albire pentru maxilarele superioare și inferioare variază ca mărime. Având configurații speciale ele pot permite ca se fixeze foarte bine, să acopere întregul perimetru al dentiției.

Avantajele benzilor de albit dentiția

Dinții albi și drepți sunt un atribut fără de care o persoană modernă nu poate spune că este o persoană de succes, deși acest lucru este de la sine înțeles.

Nu toată lumea are timp și bani pentru a merge la stomatolog, ca să nu mai spunem și de faptul că unii pur și simplu se sperie de dentist, chiar dacă este vorba doar de o intervenție dentară de natură estetică.

Cele mai citite articole

Prin urmare, benzile de albire a dinților devin tot mai populare, deoarece nu necesită să se meargă la un medic și se pot folosi acasă în condiții foarte confortabile.

Utilizarea benzilor are un rezultat vizibil. Clarifică în general până la 4 tonuri încă din prima săptămână, iar efectul obținut este unul spectaculos și, foarte important, durează destul de mult. 

Prin folosirea benzilor de albit Crest, spre exemplu, se fac economii substanțiale, deoarece o procedură similară va costa poate și de 10 – 15 ori mai mult la un cabinet stomatologic.

Concentrație scăzută a substanței active din gel permite o albire delicată, procesul de albire este rapid, procedura este nedureroasă, nu se afectează smalțul dinților și nu se afectează sănătatea orală dacă sunt utilizate aceste benzi conform instrucțiunilor producătorului.

Dezavantajele folosirii unor benzi albit dinții

Deși sunt utile, benzile estetice dentare nu pot fi considerate în totalitate ideale, deoarece utilizarea prea frecventă a lor poate crește sensibilitatea dentară, apare durerea la consumul de alimente dulci, calde, reci etc.

Dacă persoana este sensibilă la substanțele din gelul de albit al benzilor va avea un mare disconfort.

Benzile nu pot schimba culoarea coroanelor și dinților în care nervul a fost deja depărtat, așa încât dinții vor apărea ca având nuanțe neuniforme. Efectul de albire nu este unul permanent, ci doar pentru o  anumită perioadă de timp ce este în medie de până la 4 – 6 luni. Dacă se dorește să se mențină dinții albi persoana ce a folosit benzile speciale Crest va trebui să renunțe din păcate la vin, cafea și ceai concentrat.

De asemenea, dacă benzile nu sunt așezate bine, ele pot ca să afecteze gingia. Nu dau rezultate prea mari dacă se folosesc de către fumători și de persoanele care sunt mari băutoare de cafea. Din nefericire ele nu pot restabili culoarea naturală a dinților. 

Aceste benzi de albit Crest sunt așadar bune pentru aceia care se tem să meargă la stomatolog, dar se elimină temporar petele superficiale (prioritar).

Benzile de albire nu sunt totuși potrivite după pentru toată lumea. Nu pot fi utilizate în timpul sarcinii, de către mamele care alăptează copiii și de cei care nu au împlinit încă 16 ani.

Intră pe site-ul coolsmile.ro pentru detalii despre benzile de albit Crest, unele dintre cele mai bune produse existente acum pe piața de profil.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Hrănirea hrănirea bebelușilor de la 0 la 6 luni

Articolul Urmator

Cum poti economisi bani cu ajutorul unei prese de balotat deseuri?