Ești client Kruk Romania și îți lipsesc banii la sfârșitul lunii? Alege să schimbi această realitate!

Ești client Kruk Romania și îți lipsesc banii la sfârșitul lunii? Alege să schimbi această realitate!

Ai ajuns să te rătăcești în labirintul datoriilor mai ceva ca Teseu? Dacă tocmai ai primit o notificare din partea Kruk Romania poți să te bucuri că vei avea la dispoziție de-acum nu un fir al Ariadnei, dar o îndrumare prețioasă din partea unui agent din cadrul companiei care se va ocupa de cazul tău.

Minotaurul Datoriilor poate fi învins!

Și o să vezi că nu e Minotaurul Datoriilor atât de înfricoșător pe cât pare și îl poți înfrânge în luptă dreaptă, chiar dacă ușor nu o să fie. Dar hai să o spunem pe șleau: parcă e satisfacția la final mult mai mare dacă va fi nevoie de mult efort și determinare, decât dacă lucrurile ar fi foarte ușor de făcut. Tot ce nu te omoară, te face mai puternic, nu-i așa?

Totul este să îți păstrezi cumpătul, să nu cedezi sub povara stresului financiar, pentru că soluții se găsesc întotdeauna. Totul este ca să îți regăsești pacea minții!

Iată cu titlul de exemple câteva sfaturi pe care le poți pune în practică pentru a fi capabil să îți plătești datoriile și să alungi definitiv acest Minotaur înspăimântător din viața ta pentru totdeauna.

Alegerea de a avea un stil de viață adecvat realității financiare din momentul pe care îl ai acum nu este simplă și necesită mult sacrificiu.

Nu știu cum se întâmplă, dar mulți românași de-ai noștri au un apetit de neînțeles în aceste vremuri de a apărea în fața celorlalți altfel decât sunt în realitate. 

Probabil că are de-a face mai mult cu “capra vecinului”, cu invidia care îi face pe mulți ca să afișeze un mod de a trăi mult peste posibilitățile lor. Și cum poți face asta când banii nu îți ajung de la o lună la alta? Evident, împrumutându-te! 

Asta deși poate deja au credit bancar pentru locuință, poate au luat bani și pentru o mașină (de regulă o marcă cam prea luxoasă, cumpărată doar pentru a-i face să crape de ciudă pe cei ce îi cunosc, nu că ar fi fost o necesitate obiectivă achiziția ei!).

Cele mai citite articole

Și uite așa, tot se îngrașă micul tăuraș timid care ajunge să fie ditamai Minotaurul furios, care nu mai este deloc prietenos cu datornicul și dă să îl împungă fatal cu uriașele lui coarne ascuțite.

În ce constă firul Ariadnei (Kruk Romania) de scăpare din labirintul datoriilor?

În educație financiară de bază, unica în măsură ca să facă diferența în perioada actuală! 

Doar învățând anumite principii, utilizând anumite tehnici și aplicații online, vei putea ieși la liman, vei scăpa din labirintul în care te-ai rătăcit acum.

Trebuie spus de la bun început că nu e un proces ușor, anumite etape pot să fie mai dificil de implementat și de menținut pe o durată ceva mai lungă, dar până la urmă rezultatele nu se vor lăsa așteptate. Perseverența este cheia succesului!

Așa nu vei mai face parte din acea mare masă de români care consideră că sunt înglodați în datorii din pricina unicului motiv (exterior lor) că au salariile prea mici.

Consultanții financiari pot depune mărturie că datoriile nu au legătură cu nivelul veniturilor obținute de o persoană: poți să fii datornic și dacă ai salariu minim pe economie, dar și dacă ești milionar însă faci niște cheltuieli greșite la un moment dat.

Există oameni care se descurcă cu 2.000 de lei pe lună fără datorii, iar altora nici un salariu de 20.000 de lei nu le ajunge!

Contactează-i așadar chiar azi pe agenții Kruk Romania ca să te învețe cum să scapi de datoriile restante, dacă ești sau urmează să fii clientul lor!

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Cum sa alegi cele mai bune haine pentru copii?

Articolul Urmator

Știai că există mai multe tipuri de împrumuturi nebancare?