Foarfeca vie electrică și tocătoare resturi vegetale și lemn

Foarfeca vie electrică și tocătoare resturi vegetale și lemn

Tăierea viței de vie este una dintre cele mai importante operațiuni pentru a asigura o recoltă de toamnă de calitate. Tăierea ramurilor este o modalitate radicală de a vindeca vița de vie, de a stimula toate procesele de creștere, o garanție a sănătății și longevității acesteia. Când tai ramurile de viță de vie, nu ești un tăietor de lemne, ci ești mai mult un chirurg care scoți din corpul plantei doar acele părți care mai mult dăunează. De aceea, ai nevoie de foarfeca vie electrica, care este un instrument precis, cu care poți lucra ușor. 

Foarfeca vie electrică

Foarfeca vie electrică este un instrument modern, accesibil, care taie rapid și ușor ramurile în exces fără a fi nevoie de efort fizic. Deoarece foarfecele fără fir funcționează cu baterii reîncărcabile mici și ușoare, acestea pot fi utilizate cu ușurință oriunde începând din curtea ta și până la rândurile cu vii de pe câmp, în care nu există acces la energie electrică. Atâta timp cât bateria este încărcată, poți tăia întreaga podgorie rapid și ușor.

Foarfeca electrică pentru vița de vie a fost dezvoltată pentru lucrări performante. Instrumentul este ideal pentru lucrările din podgorii și este un dispozitiv de calitate la un preț bun. Toate modelele de foarfece vie electrice au un design compact, un motor fără perii, potrivite pentru lucrul cu mâna dreaptă sau cu stânga. Profilul brevetat al lamelor speciale din oțel asigură cea mai mare productivitate. Marginile lamelor de tăiere sunt foarte ascuțite și dispun de un mecanism electronic de blocare.

Tocătoare resturi vegetale și lemn

Cele mai citite articole

Modelele de tocătoare resturi vegetale și lemnsunt dispozitive concepute pentru a zdrobi și măcina resturile vegetale și pentru a le reduce volumul. Există un număr mare de astfel de dispozitive, care par a fi una și aceeași mașină, de exemplu: tocător resturi vegetale și lemn pe benzină, electric etc. Prin urmare, pentru comoditatea ta, importantă este comoditatea transportului. De exemplu, ramurile tăiate au un volum mare și ocupă mult spațiu chiar și atunci când sunt pliate cu atenție. Atunci când efectuezi lucrări la scară largă, va fi nevoie de o mulțime de basculante și timp pentru a le încărca.

Tocătoarele pentru uz casnic sunt folosite pentru grădini de casă, căsuțe de vară mici, zone adiacente cu copaci tineri. De regulă, au un mecanism cu cuțit. Puterea nu depășește 1,5 kW, sunt capabile să facă față ramurilor cu un diametru de cel mult 25 mm, greutatea nu mai mare de 20 kg și nu au funcții suplimentare. 

Modelele de tocatoare resturi vegetale si lemn profesionale fac față tuturor tipurilor de resturi vegetale și lemn, verzi și uscate. Puterea motorului este de la 7 la 40 kW, au funcții suplimentare, cum ar fi alimentare hidraulică, sistem fără stres, reglarea vitezei de tocat, blocarea motorului, reducerea zgomotului etc. 

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Cura de detoxifiere. Cand este necesara si cum poate fi tinuta cu ajutorul sucurilor detox?

Articolul Urmator

Cât de important este gazul rusesc pentru Europa?