Microsoft Dynamics 365 si beneficiile aduse companiei tale

Microsoft Dynamics 365 este cel mai recent sistem Microsoft ERP pentru companiile mijlocii si mari. Noua dinamica este plina de multe functii noi care pot creste semnificativ dezvoltarea afacerii tale. In acest articol, vei afla tot ce trebuie sa stii despre noul Microsoft Dynamics 365, inclusiv ce versiuni poti obtine si multe altele.

Cele mai bune beneficii ale Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations este cea mai recenta versiune a sistemului ERP pe care s-ar putea sa il cunoasti ca „ Microsoft Dynamics AX”. Cu microsoft Dynamics 365, tu, ca utilizator, ai un sistem ERP cu tehnologie de varf si dezvoltare inovatoare. In primul rand, Microsoft iti permite sa iti proiectezi sistemul ERP ca o solutie 100% bazata pe cloud, oferindu-ti o serie de avantaje importante, astfel incat sa poti satisface nevoile clientilor tai si sa profiti de noi oportunitati.

Unele dintre numeroasele avantaje ale Microsoft Dynamics 365:

  • Vei obtine timpi de raspuns mai rapizi
  • A devenit mai usor sa-ti actualizezi sistemul ERP (si mai ieftin)
  • Securitatea datelor tale este consolidata semnificativ
  • Obtinerea unor timpi de raspuns mai rapizi cu Microsoft Dynamics

Deoarece Microsoft Dynamics este in primul rand o solutie bazata pe cloud, vei experimenta timpi de raspuns rapizi, ceea ce creste semnificativ productivitatea afacerii tale.

In acelasi timp, timpul de raspuns mai rapid ii face pe angajatii sa se simta mai eficienti si, ca in multe alte fatete ale vietii, este adesea conectat in asa fel incat atunci cand ceva este usor de utilizat, pur si simplu il folosesti mai mult. Aceasta mentalitate si cultura muncii sunt ceva care este sustinut de un sistem ERP modern in cloud.

  • Actualizarea sistemului ERP mai rapid si mai simplu

Una dintre ideile Microsoft din spatele noii strategii bazate pe cloud este de a oferi un proces mai simplu pentru viitoarele actualizari ale sistemului dvs. ERP. 

Cele mai citite articole

Este posibil sa personalizezi solutia pentru afacerea ta, dar ca o adaugare la cod si nu ca o modificare directa a codului asa cum o stiai.

In acest fel, in calitate de client, eviti actualizarea dificila si costisitoare in viitor. Actualizarile nu trebuie sa fie supuse unei analize majore inainte de implementare , motiv pentru care platforma ERP poate fi mentinuta la curent cu cele mai recente programe software fara a fi nevoie sa faci investitii majore. De asemenea, iti este asigurata o prelungire semnificativa a duratei de viata a solutiei tale ERP.

  • Abilitate de adaptare rapida

Solutia cloud poate fi cruciala pentru viitoarea ta viteza de inovatie. Deoarece lumea de astazi se caracterizeaza prin schimbari constante si multe noi oportunitati, este nevoie de o adaptare rapida.

Cu o solutie Microsoft Dynamics 365 ca solutie cloud, compania ta tocmai a ales o platforma care va face usoara si rapida actualizarea solutiei, astfel incat sa fii mereu la curent cu cele mai recente caracteristici. De la 1 aprilie 2019, Microsoft a introdus actualizari software lunare pentru Dynamics 365. In timp ce anterior era doar in aprilie si octombrie, functionalitatea este acum imbunatatita continuu in fiecare luna! 

  • Securitate inalta

Spre deosebire de inainte, solutia ta ERP este acum gazduita in propriul centru de date Microsoft. Aceasta inseamna ca Microsoft iti „gazduieste” aplicatia si ca poti evita caracteristici operationale, cum ar fi achizitionarea si functionarea de servere financiare grele, copiile de rezerva si masurile de securitate.

Microsoft s-a ocupat deja de toate acestea. Dynamics 365 este conceput pentru a optimiza securitatea datelor tale, inclusiv respectarea deplina a cerintelor cheie ale GDPR, pentru a proteja datele personale. Solutia cloud iti ofera, de asemenea, securitate impotriva actualizarilor frecvente si a solutiilor certificate, facand sistemul mai profitabil ca niciodata.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Feliator mezeluri pentru raionul tau de salamuri

Articolul Urmator

3 combinații cromatice pe care le poți încerca în ținutele de zi cu zi