Momentul in care poti incepe sa cauti un loc pentru evenimente corporate

Cand organizezi un eveniment, te confrunti cu multe decizii. Alegerea unui loc este singura decizie care va avea cel mai mare impact asupra evenimentului. Data evenimentului, optiunile de catering si experientele placute ale participantilorm toate sunt partial influentate de locatie. De aceea, un spatiu cum este Skybar pentru evenimente corporate, este una dintre cele mai bune solutii pentru evenimente memorabile.

Suna putin intimidant? Nu trebuie sa fie neaparat asa. Sunt mai multe sfaturi si sugestii pe care le poti urma pentru a avea cele mai bune rezultate.

Ce sa alegi pentru un eveniment corporate reusit?

Cu cat mai devreme cu atat mai bine. Dupa ce definesti urmatoarele trei detalii, poti trece la cautarea locatiei: buget, dimensiunea estimata a evenimentului si cerintele de spatiu.

Rezerva un loc cu cel putin 4-6 luni in avans, astfel incat sa ai suficient timp pentru a planifica alte lucruri critice, cum ar fi cateringul, anunturile online si brosurile sau alte materiale.

Locatie

Probabil ca  ai luat deja in calcul acest lucru. Pentru un eveniment local, este posibil sa cauti un loc la o distanta rezonabila de casele sau locurile de munca ale celor mai multi participanti. Daca multi participanti vor calatori din afara orasului, un loc in apropiere de aeroport sau in apropierea hotelurilor va fi benefic. In orice caz, nu uita sa iei in considerare optiunea de trafic, transport si parcare. La Skybar de exemplu este foarte usor sa ajunga toata lumea datorita amplasarii intr-o zona centrala si foarte tranzitata.

Cele mai citite articole

Parcare

Locatia are parcare? Daca nu are exista locuri de parcare in zona? Poti rezerva parcari din apropiere pentru participantii la eveniment, sau sa angajezi o firma de taxi sa ii aduca si sa ii preia de la eveniment.

Capacitate si facilitati

Care este capacitatea locatiei? Va trebui sa cunoasti capacitatea spatiului mai ales atunci cand stii ca ai foarte multi invitati deoarece 500 de persoane nu vor incapea intr-un spatiu pentru 400 de persoane.

Daca locatia ofera mancare si / sau bauturi atunci meniul ar trebui stabilit dinainte pentru a nu exista confuzii. Este foarte important sa tii cont si de toate facilitatile cum ar fi internetul sau accesul gratuit la wi-fi. Toate aceste detalii au potentialul de a face ca evenimentul sa fie unul memorabil sau sa fie un real esec. La Skybar, toate aceste facilitati sunt oferite de catre organizatorii de evenimente si fiecare detaliu poate fi pus la punct cu lux de amanunte.

Servicii

Locatia poate oferi catering la eveniment? Daca da, de multe ori va trebui sa stabilesti preturile pentru meniuri si sa platesti in avans. Alegerea unui loc in care invitatii pot sa si manance este foarte buna, pentru ca vei economisi foarte mult timp si chiar bani cand vine vorba de organizare.

Toate aceste detalii sunt extrem de importante si este necesar sa tii cont de ele, pentru ca doar asa vei reusi sa gasesti cel mai loc pentru evenimentul tau corporate. Skybar este o solutie optima pentru evenimentele care au loc in capitala.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Cand trebuie sa apelezi la un notar?

Articolul Urmator

Hrănirea hrănirea bebelușilor de la 0 la 6 luni