Nunta pe plaja vs nunta la restaurant

Nunta pe plaja vs nunta la restaurant

Nuntile sunt in prezent evenimente foarte creative, de unde rezulta faptul ca pot fi organizate in orice locatie, inclusiv la plaja. Cele mai multe nunti insa au loc la restaurant sau in locatii de lux, motiv pentru care azi ne-am decis sa prezentam avantajele si dezavantajele unei nunti la plaja in raport cu o nunta la restaurant.

Angajarea unui taraf nunta pentru o nunta plaja

Atunci cand vine vorba despre o nunta pe plaja, lucrurile nu se schimba cu nimic si poate fi oricand angajat un band nunta care sa mentina o atmosfera speciala la evenimentul tau. Recomandarea noastra este aceea de a discuta din timp cu formatia de nunta, astfel incat acestia sa stie modul de organizare si faptul ca vor canta in aer liber. Sonorizarea difera in functie de locatie si daca le spui din timp ca vor canta afara vor sti exact cum sa isi configureze instrumentele.

Atmofera la o nunta pe plaja este una speciala

Cu siguranta ca atunci cand ai un taraf nunta care canta pe plaja atmosfera va fi una inedita. Nunta pe plaja in sine este un eveniment cu care nu te intalnesti in fiecare zi, iar invitatii vor fi foarte incantati. O nunta seara pe plaja poate fi privita si ca un eveniment casual pentru ca foarte multi invitati se vor gandi sa intre mai devreme sau mai tarziu in apa.

Cele mai citite articole

Mai mult spatiu in care invitatii sa se distreze

Intr-un restaurant, spatiul este de cele mai multe ori limitat, de unde rezulta faptul ca invitatii pot sa nu aiba la fel de mult spatiu asa cum se intampla la o nunta pe plaja. Chiar daca la nuntile pe plaja, teoretic spatiul este clar delimitat, in preajma restaurantului sau locatiei in care este organizata nunta, nimeni si nimic nu impiedica invitatii sa se extinda si sa ajunga rapid si in afara zonei in care ar trebui sa fie mesele.  Acest lucru face ca evenimentul sa fie mai flexibil si mai usor de organizat. De asemenea, un avantaj considerabil este faptul ca atunci cand cuplurile invitate vor sa danseze pe o piesa preferata, cantata de formatia angajata si isi doresc sa fie singure, se pot retrage din campul vizual al celorlalti invitati si se pot distra foarte bine.

Nuntile pe plaja ajuta la o atmosfera mai romantica

Ce poate fi mai romantic decat o nunta pe plaja, in lumina lunii, cu valurile auzindu-se pe fundal. O astfel de nunta este cu siguranta cea mai buna varianta atunci cand se doreste organizarea unui eveniment romantic. Nuntile pe plaja sunt deosebite din toate punctele de vedere si, in ciuda a tot ceea ce se crede despre ele nu sunt acele evenimente extrem de restrictive si complicat de abordat.

Alte avantaje majore sunt faptul ca meniul poate fi configurat intr-un mod mult mai relaxat decat la o nunta conventionala si toata atmosfera la modul general este mai relaxata si mai usor de configurat ceea ce face ca aceasta optiune sa fie pe lista celor care isi organizeaza nunta vara.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Sfaturi pentru a alege cadoul perfect pentru o femeie

Articolul Urmator

Descopera care sunt motivele pentru care sa cumperi camere video spionaj pe care sa le folosesti in interes personal!