Sfaturi pentru a alege cadoul perfect pentru o femeie

Sfaturi pentru a alege cadoul perfect pentru o femeie

Incercarea de a gasi cadoul perfect pentru o femeie poate fi o perspectiva descurajanta. Cu atat de multe optiuni, alegerea devine si mai dificila, fiind si mai greu sa stii ce anume ar putea deveni cadoul ideal. Daca vei incerca sa tii cont de faptul ca rolul unui dar, penrtru oricine ar fi el, este de a face persoana sa simta ca o cunosti, cu un pic de atentie poti miza pe faptul ca vei vedea o fata fericita la deschiderea cutiei. 

Nu astepta pana in ultima clipa

Planificand in avans si evitand sa faci cumparaturile in graba, pe ultima suta de metri, vei avea sanse mai mari sa gasesti cadoul perfect. De asemenea, vei avea nevoie de timp daca vrei sa faci comanda online.

Fa o lista cu lucrurile care ii plac

Poti face aceasta lista chiar cu ea, inserand-o intre alte liste amuzante cum ar fi – o lista cu lucrurile care iti plac la ea, o lista cu lucrurile pe care le aveti in comun, o lista cu ce ii place, etc. Ulterior poti folosi aceste liste pentru a te inspira pentru idei de cadouri. 

De exemplu, daca stii ca ii place sa gateasca, ai putea sa ii iei un sort imprimat cu cateva din imaginile preferate. Sau, daca stii ca ii place punctualitatea, ai putea sa te orientezi catre ceasuri de dama

Cele mai citite articole

Ia in considerare un cadou practic

Cei mai multi oameni apreciaza cadourile practice. Intreaba-te daca ceea ce vrei sa ii cumperi este ceva ce si-ar cumpara singura. Daca raspunsul este da, nu il cumpara, pentru ca un cadou bun ar trebui sa fie ceva ce isi doreste, ii este necesar, dar nu si-ar cumpara singura. 

De exemplu, poate ca urmareste de ceve vreme un gaget util in bucatarie, dar il considera prea scump si nu vrea sa cheltuie bani. Aceasta ar putea fi ocazia ideala pentru a-i face cel mai frumos cadou.

Fii atent la conversatiile recente

Este foarte posibil ca ea sa iti fi aruncat deja, in mod intentionat, un indiciu despre ceea ce si-ar dori cadou. Folosirea conversatiilor ca sursa de inspiratie pentru a gasi darul perfect pentru ea este o garantie a faptului ca ii vei oferi ceea ce ii place cu adevarat si, totodata, un semn ca o asculti si iei in considerare ceea ce spune. Te asigur ca a doua parte o va aprecia foarte mult.

Tine cont de limbajul iubirii

Limbajul iubirii este termenul folosit de Gary Chapman pentru a descrie ceea ce ii face pe oameni sa se simta iubiti. Daca vei ajunge sa ii cunosti limbajul, vei stii in orice moment cum sa o faci sa se simta apreciata si iubita, iar darul perfect va fi usor de gasit. 

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Schimbarea obiceiurilor duce la stabilizarea bugetului personal

Articolul Urmator

Nunta pe plaja vs nunta la restaurant