Parfumurile – între inedit, secrete și realitate!

Lumea parfumurilor este un adevărat univers în care creatorii își pun în valoare viziunea și ideile reușind să creeze parfumuri cu adevărat geniale. De la parfumuri originale de marcă de la parfumation.ro și până la variantele obișnuite, folosite zilnic de mulți dintre noi, aceste odorizante pentru corp ne fac viața mai frumoasă. Cu toate acestea, parfumurile încă mai ascund multe secrete, unele dintre ele cu adevărat inedite, prilej pentru a afla mai multe în cele ce urmează.

Secretele din parfumurilor noastre

Despre parfumurile moderne se spune că au în componență între 10 și 250 de ingrediente, iar unele dintre acestea sunt cu adevărat rare. De exemplu, ambergris sau ambra cenușie, care este un produs rezultat din voma cașaloților.  Pentru iubitorii de tabac, în 1921 a fost lansat chiar un parfum care mirosea precum celebrele trabucuri de Havana, de unde și denumirea de Habanita și care avea în compoziție tutun.

Iar lista ingredientelor inedite continuă cu Indole (o substanță produsă pe cale artificială, care se aseamănă la miros cu iasomia, dar care este un derivat din gudronul de cărbune). Există și parfumuri care, pe lângă uleiurile esențiale folosesc și ingrediente precum șunculiță pentru a obține arome cât mai naturale. Până la urmă, parfumurile trebuie să te facă să ieși în evidență, nu-i așa?

Influențează zona de pulverizare intensitatea parfumului?

Până acum se știa faptul că aplicarea parfumului oferă cele mai bune rezultate la aplicarea pe piele. Numai că, unele studii au relevat faptul că parfumul rezistă mult mai bine pe păr. Acest fapt s-ar datora tocmai nivelului ridicat de uleiozitate al podoabei capilare care favorizează păstrarea parfumului pentru un interval de timp mai îndelungat.

Se pare că și transpirația are impact asupra parfumului, așa că, în zonele în care organismul transpiră mai abundent, parfumul va reacționa în mod diferit în comparație cu alte părți. Mai mult decât atât, studiile au relevat faptul că același parfum va mirosi diferit pe ceilalți. Contează foarte mult și calitatea parfumurilor, așa că orientează-te întotdeauna către parfumuri originale de marcă de la parfumation.ro, care îți oferă un nivel ridicat de rezistență pe zona de aplicare.

Schimbă-ți starea cu ajutorul parfumului!

Cele mai citite articole

Fără doar și poate, parfumul are darul de a ne face să arătăm într-un anumit mod în fața celorlalți. Numai că, anumite esențe reușesc să ne schimbe și dispoziția. Așa că, atunci când vrei să te simți mai bine și să zâmbești mai mult, pulverizează câțiva stropi de parfum pe piele. De exemplu, palisandrul, lemnul de santal, mușețelul sau iasomia reușesc să inducă bună dispoziție instant.

Atunci când vrei să te energizezi sau să-ți revitalizezi organismul, nu ai nevoie decât de un parfum care să aibă în compoziție uleiuri de portocal, lămâie, mentă sau eucalipt. Până la urmă, aromaterapia se bazează pe folosirea uleiurilor esențiale. De ce să nu folosești un parfum, care îți oferă libertate de mișcare, pentru a te simți bine tot restul zilei, fără să trebuiască să stai într-o cameră în care sunt folosite aceste uleiuri?

Știai că …?

În anumite instituții publice din diverse țări este interzis ca parfumul folosit să miroasă la o distanță mai mare de “un braț”? Este vorba despre brațul persoanei care folosește parfumul, așa că, în acest caz, persoanele cu brațele lungi sunt mai avantajate.

Atunci când vremea este foarte călduroasă este indicat să folosești o cantitate foarte scăzută de parfum?

În momentul de față, industria parfumurilor poate replica orice miros natural în mod sintetic și că multe dintre mirosurile ce par naturale 100% sunt create în laborator?

Dacă îți dorești să ieși în evidență, atunci orientează-te către un parfum care să îți reflecte personalitatea. Folosește parfumuri originale de marcă de la parfumation.ro, pentru că în acest fel toată lumea o să întoarcă capul după tine!

Vezi mai mult- https://perfumes.ro/2020/04/17/de-unde-cumperi-parfumuri-originale/

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Tot ce nu știai despre Monitorul Oficial

Articolul Urmator

7 alimente din bucătăria ta ce susțin o hidratare corespunzătoare