Pariul 12 la fotbal. Ce înseamnă?

Dacă te-ai gândit să pariezi deja a fotbal, trebuie să fii pregătit! Există foarte multe tipuri de pariuri şi, atunci când eşti începător, trebuie să îţi faci o mică idee despre fiecare în parte. Azi, vom explica ce înseamnă 12 la pariuri www.favbet.ro/ro/sports/sport/soccer/

Fii liniştit! Dacă nu ştii exact cum funcţionează un anumit tip de pariu, nu trebuie să te panichezi. Fiecare casă de pariuri îl va lista în oferta lor şi poate că mulţi din pariorii îl pun pe bilet atunci când sunt inspiraţi. Poate au şi succes. 

Ştim şi noi, pariurile sportive nu sunt foarte uşor de înţeles aşa cum spun mulţi jucători. Dacă eşti parior dedicat, atunci trebuie să studiezi cu atenţie câteva informaţii pe care ţi le vom da mai jos despre 12 la pariuri sportive. 

Pariuri la fotbal celebre

Dacă până nu demult pariurile sportive erau întâlnite strict la agenţiile de pariuri stradale, acum lucrurile au evoluat foarte repede şi asta, în favoarea noastră. 

Nici măcar portofoliul de pariuri sportive nu era atât de avansat şi, prin urmare nu prea aveai pe ce evenimente să pariezi. Existau meciuri cu posibilitate de pariere pe rezultat final sau pe numărul de goluri. 

Acum, fiecare client poate fi bucuros pentru că mediul online şi competiţia dintre operatorii de jocuri de noroc n-au făcut altceva decât să aducă lucrurile în favoarea noastră. 

Acum, pot fi mai mult de 1000+ de opţiuni de pariere pe un meci pentru sportul rege, fotbalul pe site-urile celor mai buni operatori, aşa cum este şi Favbet. Până şi celebrele pariuri 1×2 sau peste şi sub 2.5 goluri şi-au pierdut din popularitate în ziua de azi pentru că exstă alte opţiuni mult mai avantajoase alese de pariori. 

Un exemplu bun este pariul pe Handicap Asiatic. Deşi mulţi tind să nu îl aleagă pentru că pare destul de complicat, fac o greşeală deoarece, în realitate e foarte uşor de înţeles.

Alte pariuri celebre pe fotbal sunt cornere, cartonaşe, câte minute va fi prelungi meciul de fotbal sau ce echipa ia mingea, gol din penalty şi alte pariuri speciale, etc.

Cele mai citite articole

Dacă oferta de pariuri este bogată, asta înseamnă că poţi să fii puţin confuz pentru un bun început şi asta pentru că nu ştii ce să alegi. În final, scopul este să faci un profit destul de frumuşel, nu-i aşa? 

Când spunem asta, facem referire la două opţiuni principale de câştig. Iar aici, intra faimosul pariu 12 despre care îţi vom spune mai multe în următorul capitol. 

Explicaţie 12 la pariuri sportive pe fotbal 

Pariul 12 a apărut ca derivat din clasicul 1×2. Dacă nu ai mai pariat până acum pe acesta, atunci trebuie să ştii ce înseamnă fiecare cifră şi litera x. 

  • 1 – echipa gazdă este victorioasă la finalul meciului  
  • X – meciul are rezultat final egal 
  • 2 – echipa oaspete este cea care va câştiga

Pentru acest pariu, nu este important numărul de goluri înscris de o echipă de fotbal. Rezultatul final este aplicat doar pe durata meciului care, ține doar 90 de minute. Asta înseamnă că dacă sunt prelungiri ale meciului, schimbările apărute în reprizele extra care trec de cele 90 de minute nu sunt luate în considerare. 

Deci, ce înseamnă 12 la pariuri sportive? E extrem de simplu şi foarte profitabil pentru tine pentru că vei paria pe 2 rezultate din 3. Semnul X dispare complet şi pariezi că fie echipa gazdă, fie echipa oaspete câștigă.

Eşti câştigător dacă meciul nu se termină cu X, adică cu egalitate. Dacă ai ghinion şi se va întâmpla asta, atunci vei pierde.

Şansele de câştig pentru pariul 12 sunt exponenţial mai mari, respectiv de 66% faţă de pariurile 1×2 care, au o şansă de câştig de 33%. Diferenţa este destul de mare…

Există însă şi un mic dezavantaj aici pentru că, cota este ceva mai mică şi poate începe şi de la 1.01, 1.20, 1.30, etc. (în funcţie de casă de pariuri).

Este şi posibilitatea că meciul să aibe şanse mai mari să se termine la egalitate, ceea ce înseamnă că, o cotă pe 12 poate să fie mult mai mare şi să treacă şi de 1.50.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

TOP 5 motive pentru a urma un curs de formare in managementul proiectelor

Articolul Urmator

Mituri despre poker de care poate nu știai