Platforma SOLO, un ajutor de nadejde pentru PFA-uri

Vrei sa devii persoana fizica autorizata? Atunci merita sa te interesezi ce poate face SOLO pentru afacerea ta, acum, la inceput de drum. Indiferent daca esti informatician, copywriter, creator de cursuri online, medic stomatolog, medic de familie, avocat, chiar si curier sau colaborator la UBER sau Bolt, aceasta este cea mai buna solutie completa de administrare a oricarui PFA

SOLO te ajuta gratis ca sa te autorizezi ca PFA!

Nu mai trebuie sa iti bati capul cu demersurile de infiintare a PFA-ului tau, pentru ca acest serviciu este inclus in abonamentul SOLO de 89 de lei/luna. Totul se poate rezolva in privinta aceasta online, extrem de usor si cu viteza maxima. Inclusiv problema sediului nu mai trebuie sa fie un impediment in dorinta ta de a te autoriza, pentru ca la sediul SOLO Fintech SRL din str. Maior Gh. Sontu nr. 6, etaj 4, sector 1, Bucuresti, poate gazdui sediul tau social fara probleme.

Cum iti faci un PFA cu SOLO in 3 pasi?

  • Iti incarci online actul de identitate, diploma de studii si iti alegi domeniul de activitate.
  • Discuti online cu un reprezentant SOLO despre PFA-ul tau.
  • Echipa SOLO depune dosarul la Registrul Comertului si vei fi anuntat cand PFA-ul tau este gata.

Mai mult decat atat, pentru demersurile de infiintare a PFA-ului, relatia cu SOLO se poate face direct de pe mobil. Oamenii de aici iti completeaza dosarul online si il depun apoi la Registrul Comertului.

Aceasta platforma complexa functioneaza perfect atat de pe telefon cat si de pe laptop, așa incat o poti accesa de oriunde, cu singura conditie ca sa ai o conexiune la internet.

Chiar si daca ai clienti din afara Romaniei, Solo iti sare in ajutor cu promptitudine!

Cele mai citite articole

Pentru ca multe afaceri s-au internationalizat in ultimii ani, aceasta solutie moderna iti este de ajutor indiferent ca lucrezi cu diversi clienti din Romania, dar si din celelalte state ale Uniunii Europene sau din afara acesteia. Nu mai trebuie ca sa te sperie relatia ta cu administratia financiara, pentru ca specialistii SOLO se ocupa de toate declaratiile necesare,in timp ce tu, in calitate de persoana fizica autorizata, vei factura extrem de usor totul, direct din aplicatie.

Nu e putin lucru ca toate registrele legale sa fie in ordine, bonurile se se poata incarca instant, doar cu o poza realizata cu telefonul, nu mai trebuie ca sa te incurci in deductibilitati fiscale, in calcularea de taxe de multe ori pe care nu le intelegi. Oamenii de la SOLO iti usureaza viata de mic antreprenor deoarece te scapa de nesuferitele drumuri la ANAF, pe care cu totii le detestam.

Revenind la serviciul de infiintare PFA, trebuie spus ca acesta este inclus in abonamentul SOLO de un an. Acest pachet cuprinde tot ce ai nevoie pentru administrarea corecta a afacerii tale. Totusi, trebuie sa retii ca poti renunta oricand la a mai folosi platforma SOLO, doar ca daca o faci inainte de implinirea celor 12 luni, vei fi nevoit, conform contractului, sa platesti costul infiintarii PFA-ului, in cuantum de 199 lei.

Daca ai deja un  PFA de ceva vreme, si vrei ca sa incepi sa folosesti SOLO, este posibil si acest lucru. Pur si simplu exista posibilitatea de a se transfera tot istoricul contabil, usor si fara se pierde niciun document.

Cum mai poti folosi in folosul afacerii tale platforma SOLO?

  • Emiti orice factura in doi pasi simpli si o trimiti direct clientului.
  • Incarci online orice cheltuiala in aplicatie cu o simpla poza pe care o poti face cu smartphone-ul.
  • Poti urmari 24/24 de ore 7/7 zile, pe tot parcursul anului, cati bani ai salvat din cheltuielile deductibile incarcate.
  • Esti la curent tot timpul cu ce taxe ai de platit, asa incat eviti penalitatile si amenzile.

Vrei mai multe detalii despre aceasta platforma interesanta? Intra chiar acum pe solo.ro!

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Sejur individual la Nisipurile de Aur Bulgaria cu cele mai fine granule de cuart

Articolul Urmator

Cum îți încarci corect telefonul mobil