Sejur individual la Nisipurile de Aur Bulgaria cu cele mai fine granule de cuart

Cu mult timp in urma, cand piratii au jefuit Marea Neagra, aici s-a intamplat ceva neobisnuit. Potrivit unei vechi legende bulgare, piratii au ingropat aici o comoara. Era mult aur jefuit. Potrivit legendei, pamantul pedepseste piratii pentru raul pe care il fac oamenilor, transformandu-le comorile in nisip auriu. De aici si numele acestui loc, situat la nord de Varna – Nisipurile de Aur – in memoria acestui eveniment. 

Poti alege o vacanta individuala in Bulgaria la Nisipurile de Aur de la Book Travel si cine stie ce se va intampla, daca o parte din aur se afla inca ingropat adanc in Nisipurile de Aur? Practic, exista ceva adevar in fiecare legenda si Bulgaria este cunoscuta pentru cele mai mari minereuri de aur din Europa si pentru traditia de a face produse din aur care dateaza din antichitate. 

Nisip fin auriu prietenos cu pielea

Nisipul auriu care acopera plajele lungi si largi ale marii, straluceste la soare cu cele mai fine granule de cuart. Nisipul fin auriu prietenos cu pielea, este ideal pentru plaja. De asemenea, incurajeaza plimbarile lungi pe mare si activitatile in aer liber pe plaja (acest nisip este deosebit de apreciat de cei care au incercat nisipul stancos sau pietrisul pe plajele din Spania si Insulele Britanice). 

Cele mai citite articole

Nisipurile de Aur este un loc turistic, comercial (cu aglomeratie de oameni in timpul sezonului), care reuseste sa-si pastreze farmecul natural. Exista o padure de o frumusete uluitoare, care ajunge pana aproape de plaja. In ea poti gasi tot felul de copaci. Exista si izvoare minerale curative, izvoare termale care contribuie la regenerarea organismului.

Alege un sejur individual la Nisipurile de Aur de la Book Travel

Manastirea Aladzha este o manastire situata intr-o pestera (cea mai faimoasa manastire in stanca a pustnicilor de pe coasta bulgara in secolul XIII-XIV). Este alcatuita din doua incaperi sculptate intr-o stanca verticala, una sub alta. Exista o capela, doua bisericute, o cripta, chilii monahale si o bucatarie. La intrarea in manastire se afla un mic muzeu, unde, printre altele, se pot vedea icoane legate de activitatile manastirii. Nu departe de muzeu exista o poteca catre pesterile situate la o distanta de 600-700 m, care se numesc catacombe.

Nisipurile de Aur – este una dintre cele mai populare si scumpe vacante, dar merita vazut si petrecut cel putin o zi aici. Preturile sunt mai mari decat in ​​statiunile invecinate din Bulgaria, dar Nisipurile de Aur compenseaza acest lucru cu confort si o gama larga de tot felul de servicii. Alege din cele peste 200 de hoteluri – iar cele mai bune hoteluri din Nisipurile de Aur, Bulgaria le vei gasi la agentia de turism Book Travel. 

Sunt atat hoteluri elegante, cat si hoteluri la un pret mai bugetar. Aici toata lumea va gasi ceva pentru sine: iubitorii de golf, scufundari, calarie si multe altele. Iahtistii vor putea folosi portul de agrement, pasionatii de sporturi acvatice – parcul acvatic, jucatorii vor merge la cazinou. Alege un sejur individual de la agentia de turism Book Travel. 

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Dormitor in stil clasic: 7 sugestii practice de amenajare

Articolul Urmator

Platforma SOLO, un ajutor de nadejde pentru PFA-uri