REALME GT Neo 2 Dual Sim Fizic 256GB 5G Albastru Neo Blue 12GB RAM, vine la pachet cu un afisaj impresionant de 120 Hz

În intervalul de preț în jur de 2500 de lei, există mulți concurenți ai smartphone-urilor de top care sunt extrem de bine echipate. În același timp, nu vin cu toată cea mai recentă tehnologie de care mulți utilizatori ar putea să nu aibă nevoie nici măcar în utilizarea de zi cu zi.

Realme GT NEO 2 este acum unul dintre ele și vrea să amestece printre primele locuri încă o dată cu ajutorul afișajului său de 120 Hz, tehnologia de încărcare super-rapidă și designul color extravagant la cerere.

Potrivit producătorului, spatele este realizat dintr-un aliaj de cupru care ar trebui să disipeze căldura din interiorul smartphone-ului în mod deosebit de eficient. Suprafața este acoperită cu un nanocoating care strălucește mat și este disponibilă în negru, albastru deschis sau verde neon neobișnuit. Carcasa este una robustă și are o construcție de înaltă calitate.

NFC și Bluetooth 5.2 sunt la bord, dar nu există un cititor microSD care să extindă spațiul de stocare.

Datorită suportului WiFi 6, smartphone-ul este foarte rapid pe Internet, mai ales în comparație cu Samsung Galaxy A72. Suportul 5G este, desigur, disponibil și în realme GT NEO 2, iar diversitatea frecvenței ar trebui, de asemenea, să fie suficientă pentru a călătorii în țări mai exotice.

Interfața de utilizare realme este ordonată, iar cu Android 11 ca bază și corecții de securitate din octombrie 2021, este încă destul de actualizată la momentul testării. Sistemul este deosebit de distractiv de utilizat datorită ecranului rapid, care face ca totul să pară chiar mai fin decât pe un ecran de 60 Hz.

Cele mai citite articole

 Un senzor de amprentă sub ecran și recunoașterea feței pot fi folosite pentru deblocarea biometrică. Ambele funcționează destul de rapid și fiabil, iar combinația celor două îl face și mai convenabil. Cu toate acestea, ar trebui să țineți cont de faptul că recunoașterea facială nu este susținută de o cameră cu infraroșu sau de adâncime, așa că nu este la fel de sigură și are și limitele sale în întuneric.

Un obiectiv de 64 de megapixeli este folosit ca si cameră principală pe realme GT NEO 2. Utilizează pixel binning, adică 4 pixeli sunt întotdeauna combinați într-un singur pixel și, astfel, produce de obicei imagini de 16 megapixeli, dar rezoluția completă poate fi folosită dacă se dorește.

În lumină scăzută și contraste ridicate, luminozitatea este în regulă, iar claritatea imaginii atinge un nivel bun. Videoclipurile pot fi înregistrate în 4K cu cel mult 60 FPS. Numai zoom-ul digital poate fi folosit aici. Dacă doriți să înregistrați videoclipuri cu camera cu unghi larg, trebuie să o selectați înainte de a începe înregistrarea. Focalizarea automată și controlul expunerii funcționează extrem de bine. 

Ecranul AMOLED al realme GT NEO 2 are o rezoluție Full HD extinsă și arată mișcări fluide datorită unei rate de reîmprospătare de până la 120 Hz. Luminozitatea maximă este la un nivel foarte bun. O culoare albastră este vizibilă chiar și în modul de culoare „mild”, care este ajustat la sRGB.

Cu SoC-ul său, Qualcomm Snapdragon 870 5G, realme GT NEO 2 poate fi o amenințare pentru smartphone-urile de ultimă generație. Cu toate acestea, oferă multă performanță în gama sa de preț și poate depăși toate dispozitivele de comparație. Snapdragon 870 5G este de asemenea folosit inițial în smartphone-uri mult mai scumpe, cum ar fi Motorola Edge 20 Pro.

Spațiul de stocare al UFS 3.1 este un lucru grozav. Diferența de viteză în comparație cu stocarea mult mai lentă a UFS 2.0 din Samsung Galaxy A72 este deosebit de izbitoare.

Realme GT NEO 2 durează peste 16 ore în testul nostru de baterie, ceea ce este o rată bună. Bateria de 5.000 mAh poate fi reîncărcată cu maximum 65 de wați și, astfel, cu greu are nevoie de mai mult de jumătate de oră pentru o încărcare completă. Dacă încărcați smartphone-ul doar pentru câteva minute, veți avea totuși câteva ore de funcționare cu utilizare moderată.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Cum poate fi amenajat un restaurant de lux pentru o zi de nastere

Articolul Urmator

Cum pregătești mașina pentru un drum lung: 4 sfaturi