Rucsacuri de damă pentru 2020

Rucsacuri de damă pentru 2020

Vrei să îți schimbi stilul în anul ce vine, să dai originalitate și dinamism ținutelor tale? Specialiștii din fashion propun femeilor să treacă de la clasicele genți la niște rucsacuri damă foarte moderne în anul ce vine. Intră pe site-ul Zafia.ro și vezi ce modele îți plac de acolo. Apoi comandă-le!

Rucsacurile urbane, în trend și în sezonul următor

Rucsacurile sunt de câțiva ani prima alegere făcută de tinere, ele devenind din ce în ce mai bine integrate într-o ținută elegantă sau sport. Așa se face că în 2019 până și doamnele de vârstă medie iubitoare de modă au adoptat aceste accesorii elegante datorită comodității și faptului că sunt foarte practice.

Atunci când porți un rucsac elegant, în tendințe, nu se știrbește cu nimic din ceea ce înseamnă un outfit stilat. Din contră. Vei putea să îți eliberezi mâinile, ceea ce în multe situații poate să fie un lucru extrem de convenabil și de practic pentru acele femei care încă nu pot renunța sută la sută la geantă. Există și variante de rucsacuri hibrid care, după dorință, se pot transforma într-o geantă foarte cool. Ce poate să fie mai grozav decât să ai un accesoriu în care să îți ții toate lucrurile și care mai este și doi în unu?

Există acum în magazinele online, precum Zafia, modele speciale de rucsacuri urbane de damă, care se potrivesc oricui. Poți alege între un rucsac elegant și un rucsac sport, un rucsac casual, business, un rucsac de birou, toate la modă. Ele care vor fi adevărați magneți pentru privirile celorlalți.

Design-ul rucsacurilor ține pasul cu tendințele vestimentare, așa încât este o soluție foarte interesantă și chiar amuzantă de a renunța la geantă în favoarea unui rucsac drăguț și care îți adaugă o tinerețe pe care nicio geantă nu o poate conferi, nici chiar una foarte elegantă.

Ce va fi la modă în materie de rucsacuri în anul ce vine?

În 2020 se vor purta foarte mult rucsacurile frumoase din piele ecologică, catifea sau chiar blană, cu diverse decorațiuni, cu paiete și decoruri metalizate în formă de catarame, ținte și rucsacurile cu franjuri. Toate acestea vor fi foarte cool în anul ce vine.

În materie de culori, rucsacurile în nuanțe deschise, pastelate, sunt la mare căutare, dar și acelea de un maro clasic, elegant, precum și cele albe și negre. Paleta de culori merge de la clasic la foarte modern și permite ca orice femeie să își găsească unul potrivit

Dacă ar fi să ne referim la dimensiuni, foarte chic sunt rucsacuri de dimensiuni mici, dar nici acelea medii nu sunt de neglijat.

Designerii de rucsacuri internaționali și-au stabilit ca obiectiv pentru 2020 să propună doamnelor și domnișoarelor rucsacuri doi în unu care pot fi purtate atât ca un rucsac clasic pe umeri, dar și ca poșete mari.

Cele mai citite articole

Un rucsac este perfect atât pentru o adolescentă, cât și și pentru o femeie de afaceri, putând fi purtat atât cu pantaloni, cât și cu fustă.

Un astfel de accesoriu chiar reprezintă o idee grozavă ca să schimbi ceva, să aduci vioiciune unui stil de afaceri plictisitor și foarte formal.

Pentru ieșirile în oraș, modelele de rucsacuri de damă din materiale textile căptușite cu aplicații diverse cu desene și imprimeuri sunt foarte căutate.

La mare căutare în 2020 vor fi acele rucsacuri în tonuri de roșu, violet, smarald, roz, albastru, mai ales pentru ieșirile prin oraș din primăvara și vara viitoare, în timp ce acele rucsacuri mai serioase, în tonuri de negru și maro, vor adauga o notă elegantă unei ținute office. 

Rucsacurile se pot purta cu absolut toate piesele din garderoba unei femei: rochie, fustă, costum, blugi, pantaloni scurți, jachete și paltoane.

În 2020 la mare căutare vor fi mini rucsacurile, adevărate bijuterii, cu atât mai mult cu cât ele vor fi decorate cu elemente rafinate formă de strasuri, paiete, flori, lanțuri metalice. Vor sta perfect alături de niște rochii de primăvară, vară, de fuste și pantaloni scurți. Vor fi perfecte și vor înlocui cu siguranță gențile mici de umăr, deși la nevoie și ele se pot transforma în poșete cool.

Rucsacurile mici merg perfect cu pantofii cu tocuri înalte, dar și cu pălării, papuci.

Ele se pot purta chiar și asemeni unei genți de mână, nu neapărat un rucsac. În funcție de împrejurare, orice s-ar spune, cele mai frumoase rucsacuri din anul ce vine vor fi acelea cu franjuri. Sunt niște rucsacuri jucăușe, elegante și la modă.

Pentru femeile romantice rucsacurile cu aplicații florale sunt ideale, deoarece dau o notă sofisticată îmbrăcăminții.

Elementele florale pot să fie amplasate pe toată suprafața rucsacului sau doar pe partea superioară a acestuia și merg atât cu blugi, pantaloni lungi și scurți, adidași sau chiar și cu pantofi, sandale cu toc. Ideea este ca piesele vestimentare și încălțămintea să fie în una sau maxim două culori, accentul fiind pus în principal pe rucsac.

Rucsacurile cu elemente metalice, sclipici și paiete sunt ideale pentru tinere. Rucsacurile strălucitoare vor atrage cu siguranță atenția și vor le vor face niște accesorii irezistibile. Ele trebuie totuși ales cu grijă, așa încât să existe un echilibru între ținuta propriu-zisă și acest accesoriu. 

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Sticla de siguranță, un material special cu largi utilizări

Articolul Urmator

Schimbarea obiceiurilor duce la stabilizarea bugetului personal