Servicii de creditare rapidă pentru pensionari

Majoritatea pensiilor din România sunt la un nivel mic și mediu în privința sumelor încasate de beneficiari. În ciuda faptului că pensia este considerată o sursă de venit sigură de către orice instituție de creditare, valoarea ei poate să limiteze foarte mult tipul de împrumut care poate fi accesat de un pensionar. Mai mult decât atât, pensionarii cu o vârsta mică (cei cu pensii speciale sau care sunt proaspăt pensionați) beneficiază de mai multe opțiuni de credit în comparație cu pensionarii cu vârste înaintate. În aceste condiții, cum pot aceștia din urmă să beneficieze de un împrumut rapid?

Împrumuturile rapide pentru pensionari

Cele mai citite articole

CAR-ul este o instituție care îi ajută foarte mult pe pensionarii interesați de un împrumut numai că acolo trebuie să fi cotizat înainte pentru a primi un credit. Iar suma pe care o poți primi este limitată la valoarea sumei constituită drept depunere la CAR. Ceea ce reprezintă o limitare pentru unii pensionari, în special pentru cei cu pensii mici și care nu și-au constituit un fond mare de depuneri.

Instituțiile ifn vin în sprijinul pensionarilor din această categorie și le oferă credite pe termen scurt, împrumuturi fără dobândă și credite speciale pentru cei cu pensie. Oferta este variată, iar pensionarii pot beneficia de multiple avantaje, precum limite de creditare care sunt mărite la noile împrumuturi contractate, bonusuri în caz de rambursare anticipată sau la termen ori dobânzi care scad pe măsură ce sunt solicitate noi împrumuturi.

Mai mult decât atât, creditele rapide pentru pensionari sunt virate în contul în care se încasează pensia sau sunt aduse în numerar, prin serviciile poștale ori prin intermediul reprezentanților creditorului. În plus, obținerea unor astfel de împrumuturi este mai simplă, pentru că solicitările pot fi completate telefonic, cu ajutorul reprezentanților serviciului de suport clienți ai creditorului. Banii sunt disponibili în maxim 24 de ore, astfel că pensionarii pot beneficia de ajutorul de care au nevoie foarte rapid.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Azaleea – floarea aducătoare de noroc

Articolul Urmator

Care sunt beneficiile de care te bucuri când alegi accesorii din piele